Hároméves, de bakancslistája van a kicsinek

Forrás: Thinkstock -
betegség agydaganat egészség Horváth Dominik bakancslista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Dominik még csak június végén tölti be a harmadik életévét, de óriási kérdés, hogy a szülők mit mutathatnak meg a nyárból a kicsinek. 

Dominik ugyanis súlyos betegséggel küzd, agydaganata van. Túl egy nagy műtéten bizakodtak a szülők, hogy minden rendbe jön, idén azonban hidegzuhanyként érte a hír őket: a daganat sajnos terjeszkedik, kisfiuknak talán csak hónapjai vannak hátra- írj a Bors.

A szülők azóta nem csak a kezelésekre fókuszálnak, arra is, hogy a picinek a lehető legtöbb élményt ajándékozhassák, és ennek érdekében minden követ megmozgatnak.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Nem lehetek gyenge – mondja Horváthné Bihari Rita, Dominik anyukája a Bors munkatársának – De a harc mostantól nem arról szól, hogy orvostól orvosig toljam szegényt, hanem hogy minél több élményt adjunk neki, mert kevés az idő. Nagy kérdés, mennyit mutathatunk meg neki a nyárból. Este már nem bírom, rám tör a sírógörcs. Halálo­san elfáradunk.

Szegénykém, mindhiába diadalmaskodott és mindhiába erőlködött hősiesen egy éven át, mert valamiért rosszat tehetett a sorsnak. Jó lenne elterelni a gondolatot, amíg csak lehet, de ha nem mondunk ki dolgokat előre, akkor majd egyszerre zuhan ránk. És nekünk a testvére, ­Viola miatt is erősnek kell lennünk."

A kisfiú bakancslistáját azonban nem csak a szülők, jóakarók sora is figyeli, hátha tehetnek valamit a gyerekért.

Dominik június 28.-án lesz három éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.