Kórházba került Grosics Gyula

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
Grosics Gyula Nemzet Sportolója labdarúgó kórház Aranycsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aranycsapat egykori játékosát, a nemzet sportolóját ismét kórházban ápolják.

Grosics Gyula családja az MTI-vel közölte, hogy a 88 éves futball-legenda a szokásos kontrollvizsgálat után került az egészségügyi intézménybe, és most is ott kezelik. Részleteket nem tudni az állapotáról. Jobbulást kívánunk neki!

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Huszonöt kilós daganatot távolítottak el egy nő testébőlhttp://www.life.hu/drlife/20140611-huszonot-kilogrammos-petefeszek-daganatot-tavolitottak-el-egy-46-eves-no-testebol.htmlHatalmas, 25 kilós petefészek-daganatot műtöttek ki sikeresen egy nő testéből az Országos Onkológiai Intézetben - adta hírül az MTI.Dr. Life--Agyvérzést kapott Szaxi Maxihttp://www.life.hu/drlife/20140611-fekete-gyula-szaxi-maxi-az-egykori-hungaria-egyuttes-tagja-agyverzest-kapott-es-komaban-fekszik.htmlFekete Gyula, az egykori Hungária együttes tagja, évek óta vérnyomásproblémákkal küzdött, most pedig bekövetkezett, amitől mindig is tartott. A zenész jelenleg kómában fekszik egy németországi kórházban.Dr. Life--Hatalmas fájdalmai vannak Tornóczky Anitánakhttp://www.life.hu/drlife/20140611-tornoczky-anitanak-volt-musorvezetonek-hatalmas-fajdalmai-vannak.htmlAnita családjában örökletes betegség a gerincsérv. Bízik benne, hogy elkerüli a műtétet.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.