Schumacher: 55 kilóra fogyott, még nem tud beszélni

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
rehabilitáció kóma család reagálás Michael Schumacher kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ - és nem csak a sportért rajongó fele - erre az egy mondatra várt: Schumacher felébredt a kómából. A Bild.de német lap további információkkal is szolgál.

Annak ellenére, hogy Schumacher rehabilitációja a nyilvánosság teljes kizárásával történik egy svájci klinikán, a Bild.de újabb részleteket tudott meg a sportoló állapotáról.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

Például azt, hogy Schumacher éber fázisaiban a családjával, sőt az orvosokkal is képes kommunikálni. Beszélni állítólag még nem tud, de reagál, legerősebben állítólag felesége, Corinna hangjára. A lap szerint a sportoló, aki hónapokig feküdt kómában, több mint 20 kilót fogyott, így most 55 kilót nyom.

Ebben a kórházban gyógyul Schumacher Forrás: AFP/Sebastien Bozon

/1401/Aki_F201413015348Forma-1-es pilóták és focisták is üzentek Schumachernekhttp://www.life.hu/drlife/20140616-felebredt-a-komabol-michael-schumacher-forma-1-pilotak-uzentek-neki.htmlAhogy a Life.hu is megírta, felébredt a kómából Michael Schumacher. Ezt a hírt a sportoló szóvivője, Sabine Kehm is megerősítette. A bejelentés hallatán számos Forma-1-es pilóta és focista is üzent a Twitteren az egykori világbajnoknak. Dr. Life--Felébredt a kómából Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20140616-michael-schumacher-a-forma-1-hetszeres-vilagbajnoka-felebredt-a-komabol-es-rehabilitacios-osztalyra.htmlA hétszeres Forma-1-es világbajnok már nincs kómában, és elhagyhatta a kórházat. Ezt a szóvivője közölte – írja a Gphirek.hu. Még december végén szenvedett súlyos síbalesetet. Most Lausanne-ban folytatódik a kezelése.Dr. Life--Rehabilitációs osztályra került Schumacher?http://www.life.hu/drlife/20140613-michael-schumacher-hetszeres-forma-1-vilagbajnok-rehabilitacios-kozpontba-kerult.htmlNémet sajtóhírek szerint a Forma-1 hétszeres világbajnokát átszállították a grenoble-i kórházon belül egy másik részlegbe, a rehabilitációs központba.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.