Ez ám az akaraterő! Rákbetegen is versenyzik a szép magyar fitneszes

Forrás: Molnár Ákos -
akaraterő fitnesz baleset rák (betegség) hízás átváltozás Mészáros Mónika világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Mónika 39 évesen lett fitneszversenyző. Nemrég kiderült, daganatos betegsége van. Most egy nagy műtétre és az azt követő világbajnokságra készül. Nagyon drukkolnk neki!

Érdemes megjegyezni Mészáros Mónika nevét! A szép magyar anyuka élete nem egy leányálom. 18 évesen szilánkosra tört a homloka egy autóbalesetben, három éve a sípályán tönkrement a térde. Aztán kiderült, gyógyíthatatlan autoimmun betegsége van. A mozgásképtelenség miatt 14 kilót hízott. Ő azonban nem hagyta annyiban, jelentkezett egy teljes testátalakításra.

Mészáros Mónika Forrás: Molnár Ákos

Hat és fél hónap alatt úgy átváltozott a teste, hogy gyerekei is alig hittek a szemüknek. Majd jött az újabb fejbevágó hír: ritka típusú daganata van, amely az esetek 80 százalékában ugyan jóindulatú, de az övé a maradék 20 százalékba tartozik. Januárban már háromcentis volt a tumor a pajzsmirigyében. A jobb pajzsmirigyét júliusban kiveszik, aztán kemoterápiára kell majd járnia. Az orvosok szerint van rá esélye, hogy teljesen felgyógyuljon.

Közben szerzi az érmeket a fitneszversenyeken. Idén a magyar bajnokságban a 160 centi alattiak kategóriájában második lett, a koszovói, májusi Európa-bajnokságon bronzérmet nyert, nemrég, a budaörsi SportFesten pedig aranyat. Legnagyobb álma, hogy indulhasson az indiai WBPF fitnesz világbajnokságon – tudósít az Origo, ahol a Mónikával készült teljes interjút elolvashatod!

Álnéven szállították át Schumachert Svájcbahttp://www.life.hu/drlife/20140618-schumachert-alneven-szallitottak-at-svajcba-es-nem-helikopterrel-hanem-mentovel.htmlMichael Schumachert álnéven szállították mentővel az egyik kórházból a másikba, az őt szállító személyzetnek pedig a mobilját is elvették az út alatt. Ráadásul fogalmuk sem volt róla, kit fognak szállítani - írja a hvg.hu a svájci Blick bulvárlap szerint.Dr. Life--Albérlők a szervezetben: a baktériumok velünk élnekhttp://www.life.hu/drlife/20140618-az-emberi-szervezet-tobb-mint-tizezer-bakteriummal-el-egyutt.htmlNéhány éve derült ki, hogy az emberi szervezetben több mint tízezer mikrobafaj él. Ezeknek összesen 8 millió génje van, vagyis ennyivel kell számolnunk, ha az emberiség továbbélésének lehetőségeiről vagy annak kockázatairól esik szó.Dr. Life--Bajor Imre egyre aktívabbhttp://www.life.hu/drlife/20140618-bajor-imre-gyogyul-osszel-visszaterhet-a-heti-hetesbe.htmlRövid sétákat tesz és a kerti medencében is megmártózik már Bajor Imre. A színésznek egyre jobb a kedve és szívesen vállalna már munkát is.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.