Életet mentett a népszerű humorista

Forrás: www.oroszgyuri.hu -
életmentés egészség Orosz György fuldoklás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű humorista előadása majdnem drámába fordult, amikor egyik nézője fuldokolni kezdett.

A jelenlévők eleinte nem vették komolyan a történteket, senki nem gondolta, hogy valóban vészhelyzet van, csak amikor már a férfi arca lilulni kezdett, akkor rémültek meg - írta a Blikk.

Szerencsére Orosz Gyuri hatalmas lélekjelenléte megmentette a helyzetet, és a néző életét: a humorista a Heimlich - féle műfogást alkalmazva tudta szabaddá tenni a férfi légútját.

Forrás: www.oroszgyuri.hu

"Egy kerti partin léptem fel, ahol a műsorom közben feltűnt, hogy az ünnepelt, Laci nem nevet a poénjaimon, pedig éppen ő kérte, hogy meséljem el az adott sztorit. Előtte láttam, hogy eszi a pogácsát, még viccesen oda is szóltam neki, hogy úgy eszik, mintha vendégségben lenne. Laci arca egyik pillanatról a másikra lilulni kezdett, és láttam, hogy a körülötte lévőkről lefagy a mosoly" - avatta be a Blikket a humorista a részletekbe.

"Egy határozott mozdulattal Heimlich-fogással megrántottam az ünnepeltet, akinek kirepült a szájából az étel, és köhögni kezdett. Körülbelül öt-tíz perc elteltével mindenki megnyugodott, és Laci is megkönnyebbült, hogy nem került az életébe a falat pogácsa. Szerencsére alaposan megtanultam az életmentő mozdulatot, hiszen jártam tanfolyamra. Ráadásul még középiskolában is tanúja voltam egy hasonló helyzetnek, akkor az egyik gyerek torkán akadt meg a lángos. Akkor is közbeléptem, így már tapasztalt életmentő vagyok. Örülök, hogy Lacinak nem lett komoly baja" – kommentálta a történteket Orosz Gyuri, aki félelmetes jelenet után folytatta műsorát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.