Kórházba vitték Bajor Imrét

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
agydaganat Bajor Imre színész Heti Hetes Ihos József onkológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideig visszautasította a kórházi kezelést Bajor Imre, még a szerettei sem tudták rávenni, hogy bevonuljon a klinikára. Most azonban belátta, hallgatnia kell orvosaira és a családjára, mentővel vitték az egyik intézmény belgyógyászatára. A hír, hogy a színésznek sürgős kezelésekre van szüksége azért is meglepő, mert az elmúlt időszakban úgy tűnt, sokat javult az állapota. Ahogy a Life.hu is megírta, Ihos József rádiókabaréjában térne vissza, ősztől pedig a Heti hetes műsorba várják a színészt. 

Az agydaganattal küzdő színésznek vérre és infúzióra van szüksége ahhoz, hogy megerősödjön, és elkerülje a kiszáradást. Nehezen, de végre rá bírták rávenni a szerettei, hogy vállalja a kórházi kezelést - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Bajor felesége már akkor megkeresett, amikor kiderült a férje betegsége, de a napokban ismét beszéltünk. Felajánlottam, hogy mindent megteszünk érte, amit daganatos betegségeknél az orvostudomány jelenlegi állása szerint csak lehet, de a művész úr nem kívánt élni ezzel. Nem hajlandó vállalni a kórházi kezelést" – mondta el a napilapnak szombaton Kásler Miklós az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa.

Dr. Vargha Zoltán a természetes gyógymódokat alkalmazó intézet névadója is is azon a véleményen volt, hogy Bajornak kórházi kezelésre van szüksége. Éppen ezért ő maga látogatta meg a színészt Fülén, abban a treményben, hogy jobb belátásra bírja a színészt. "Napok óta alig eszik és iszik valamit. Egy kis levesen kívül szinte semmit sem fogyasztott. Muszáj bemennie a klinikára, hogy megerősödjön, és elkerülje a kiszáradást. Még soha nem volt olyan kritikus az állapota, mint jelenleg" - fogalmazott, majd a Vasárnapi Blikknek arról beszélt, ha nagyon nehezen is, de sikerült meggyőznünk Imrét, hogy befeküdjön a kórházba.

"Mentővel szállították az intézménybe. Nem az onkológián fekszik, hanem a belgyógyászaton. Néhány napig biztosan bent tartják, mert vérre és infúziókra van szüksége, mert kiszáradt és nagyon kimerült a szervezete. Most dől el, hogy felépül-e" - vélekedik Vargha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.