A mentők vitték el a koncertről Takáts Tamást!

Karthago koncert Takáts Tamás vakbélgyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes régebbi zenekarával, a Karthago frontembereként készült színpadra állni, amikor érezte, hogy nagyon rosszul van, rettenetesen fáj a hasa. Még a devecseri fellépés előtt kiderült, súlyos vakbélgyulladása van, azonnal műteni kellene.

Hihetetlen akaraterővel, elképesztő fájdalmak között mégis vállalta a fellépést, pedig a jelen lévő orvos nem javasolta neki. Vakbele bármelyik pillanatban perforálódhatott volna, de így, közvetlen életveszélyben is végigénekelte a bulit. Zenésztársai megdöbbentek a döntésén, és a szemük sarkából egész koncert alatt az énekesüket lesték, nem lesz-e még rosszabbul, nem kell-e azonnal levinni a színpadról.

Forrás: Karthago

"Eleinte azt hittem, elrontottam a gyomromat, és az görcsöl ilyen erősen" - mondta a Blikknek kórházi ágyáról Takáts Tamás. "Aztán a koncerten az ügyeletes orvostól megtudtam, miről van szó, és hogy csak saját felelősségemre léphetek fel. A fájdalomcsillapítótól kicsit jobban lettem, a koncert végére azonban újra erősödött a fájdalom, az utolsó számot alig tudtam elénekelni. A színpadról a mentőautóba támogattak, fél óra előkészítés után már a műtőasztalon voltam, aztán már csak arra ébredtem, hogy jobban vagyok" - mesélte az énekes.

A Life.hu mielőbbi teljes gyógyulást kíván az énekesnek, de azért azt szeretnénk megjegyezni, hogy az emberi test határait jobban tiszteletben kellene tartani - egy koncert pótolható, de az elveszett egészség, pláne az emberi élet nem!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.