Szegény! Levágták a lábujját az Operettszínház sztárjának, Topinak

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
Faragó András cukorbetegség lábujj Topi amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapig feküdt kórházban, leadott harminc kilót, ráadásul az egyik lábujját is le kellett vágni Faragó Andrásnak, aki cukorbetegséggel küzd.

A Budapesti Operettszínház művésze nem tudta, hogy cukorbeteg, így a lábán lévő sebet házi praktikákkal próbálta kezelni – írja a Blikk.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

„Volt egy seb a lábujjamon, amely csak nem akart gyógyulni, hiába próbáltam meg mindent bevetni. Elmentem orvoshoz, ahol aztán kiderült, hogy a cukorbetegség miatt nem gyógyul, és már el is üszkösödött. Amputálni kellett, nem volt más választás" – emlékezett vissza Topi. "Most legalább tíz százalékkal kevesebb az esélyem arra, hogy tüskébe lépjek!" - viccelődött a színész.

„Átértékelődtek bennem a dolgok, de ezzel a betegséggel együtt lehet élni. Még életmódot sem nagyon kell váltanom, mindent ehetek, csak máshogyan. Napi ötször kell például étkeznem, ami korábban nem volt jellemző. Minden rendben van, olyannyira, már próbálok is, hogy aztán a Csárdáskirálynő Szegedi Szabadtéri előadásán július közepén visszatérjek a színpadra" – jelentette ki Topi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.