"Természetes kemoterápiás" kezelést választott Bajor Imre

Forrás: RTL Klub -
agydaganat Bajor Imre sárgabarack Heti Hetes kemoterápia kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta a színész felesége a találgatásokat megelégelve a nyilvánosság előtt mondta el, hogy Bajor Imrének agydaganata van, szinte nincs olyan hét, hogy ne röppenne fel egy-egy újabb hír az állapotáról. A minap már arról írhattunk, elképzelhető, hogy ősszel visszaülhet a Heti hetesbe, aztán pedig azt osztottuk meg veletek, hogy kórházba kellett szállítani. 

A Blikk információi szerint Bajor "természetes kemoterápiás" kezelést választott a hagyományos gyógymód helyett. Azért döntött így, mert bízik abban, hogy ennek nincsenek káros és maradandó mellékhatásai. A nála alkalmazott B17 a sárgabarack magjában található meg a legnagyobb koncentrációban, és az ebből készített vitamint daganatos betegeknél alkalmazzák természetes gyógymódként a rákos sejtek elpusztítására, szaporodásuk gátlására.

Forrás: RTL Klub

"Igaz, hogy B17-es készítményeket kapott. De a fájdalmai miatt le kellett állni velük. Bajor a kórházban jelenleg is kiszáradás elleni infúziókat kap és már nincsenek fájdalmai. Vért kap, hogy megerősödjön. Ez lesz a döntő" – erősítette meg a napilap információit dr. Vargha Zoltán, a színész felépülését segítő, természetes gyógymódokat alkalmazó intézet vezetője, névadója.

Bajort egyébként a fővárostól viszonylag távol, egy vidéki kórház belgyógyászatán kezelik és valószínű, hogy a hétvégét már otthon töltheti. Nagyon szorítunk érte!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.