asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan események történhetnek veled ezen a hétvégén, melyek megváltoztathatják a világról alkotott elképzeléseidet. De ne ijedj meg, minden történés pozitív kimenetelűnek ígérkezik, és a gyarapodásodat szolgálja majd. Ám hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el neked.

A hétvége bővelkedik izgalmakban, és szinte elkerülhetetlen, hogy új dolgokat vonzz be az életedbe. Bár tény, hogy a nyugalom és a béke most több örömöt hozna számodra, de nem biztos, hogy meg tudsz ülni a fenekeden egy helyben. Akadhatnak majd olyan élethelyzetek, melyeket elő látásra nem biztos, hogy pozitív hatásúnak fogsz vélni, ám ha megpróbálsz reális maradni, és több oldalról megközelíteni a dolgokat, hamar rá fogsz jönni, hogy itt most minden a te eredményeidet, sikereidet, szellemi fejlődésedet támogatja. A sors mindig jó irányba sodor téged, hagyd magad!

Ezen a hétvégén sok különféle szituációba is belebonyolódsz, de minden, ami történik a hasznodra lesz. Alapjában nem keresed a bajt tudatosan, sőt, inkább kerülnéd a galibákat, összetűzéseket másokkal, ám minden nehézkes helyzet hozzáad valami pluszt a gondolataidhoz, és jobban meg fogsz érteni bizonyos helyzeteket, embereket, körülményeket. Mars és a telihold úgy alakítja a dolgokat, hogy akár egy hatalmi játékhoz is kedvet kaphatsz, be akarod bizonyítani, hogy ki az úr a háznál vagy a baráti társaságban. Emellett valamilyen új feladat kerül a felszínre, egy olyan végcéllal, melynek nehéz ellenállni. Szinte sok is a jóból - vagy inkább a kihívásból!

ikrek life

Ezen a hétvégén minden döntésedet a szerencse övezi, még a családod vagy a barátok is megértőnek, szükség esetén segítőkésznek mutatkoznak, sokan pedig egyenesen lenyűgözve hallgatják nagyszerű gondolataidat, praktikus ötleteidet, és kérik bölcs tanácsaidat. Minden a legjobb úton halad legújabb céljaid felé, gátaknak és gödröknek most nyomuk sincsen! Oszd meg eredményeidet azokkal, akik segítettek idáig jutni, hisz ők is részesei voltak a sikerednek. Vasárnap keresd a módját annak, hogy megmutasd szeretteidnek, milyen fontosak neked - vidd el őket piknikezni.

Ezen a hétvégén bombaformában leszel, tele energiával, tenni vágyással. Netán a telihold van rád ilyen hatással? Bármi legyen is az ok, a kedved nagyszerű, régen láthatott ilyen pozitív beállítottságúnak a környezeted. Tettrekész vagy, keresed a kihívásokat, mindenképpen elvágyódsz otthonról, ami persze érthető a nyár közepén. Érdemes elcsábítani a családot, vagy meghívni a barátokat egy kis fürdőzésre, társasjátékra vagy közös grillezésre is, biztosan minden jól alakul. Ha mostanában valakivel összeakasztottad a bajszod, akkor tudd, hogy a régi sérelmek könnyen rendezhetők! Két igazán vidám napra számíthatsz!

Ezen a hétvégén elemedben leszel, kiváló a kedélyállapotod, és mindennek tudsz örülni, az esetleges nehézségekben is megkeresed a jót, a tanulnivalót. Most nem feltétlenül vágysz izgalmakra, elegendő lehet egy újfajta csokoládé vagy egy érdekes irodalom, s máris egészen más színben láthatod a világot. Egy kedves szótól, egy pozitív gondolattól jobb kedvre derülsz, öröm lesz a társaságodban lenni! Ha akad bármi, ami átmenetileg kizökkent a békés állapotból, azt ne hangos szóval rendezd. Keress olyan programokat, melyeket képes vagy élvezni, így ismét felhőtlen lehet a hangulatod.

Ezt a hétvégét és a programjait teljes mértékben te határozd meg! Harmonikus hangulat jellemez, mindkét nap kellemes érzések ölelnek körbe, bármibe fogsz, azt szeretettel és odaadással leszel képes csinálni. Szívesen adsz szeretetet, kedvességet, jó tanácsot, ezt pedig környezeted biztosan meg is fogja hálálni. Érezni fogod, hogy mindaz, ami mostanság nem volt a helyén, rendeződik, ráadásul egy minden szempontból hozzád illő embert sodorhat most utadba az élet! Mindegy, hogy ő milyen szerepet tölt be majd a mindennapjaidban, a lényeg, hogy olyan dolgokat és érzéseket kapsz tőle, melyek régóta hiányoztak.

Sok energiát vesztettél hétközben, úgyhogy a szabadnapokon máshová koncentráld az erődet és az idődet! Ideje, hogy némi változást engedj be az életedbe. Csakis előre nézz és arrafelé is törekedj! A hátrálást felejtsd el, nem szabad most megfutamodni a kihívások elől, melyek jelentős hatással lehetnek a magánéletedre! Érdekes lehet akár egy tánctanfolyam vagy egy hétvégi gyorstalpaló tanfolyam is - a témakör, a helyszín teljesen mindegy! Szeretteid biztosan támogatnak és örülnek majd annak, ha fejleszted magadat. Nem utolsó szempont az is, hogy segíts a környezetedben élő rászorulóknak valamilyen feladat megoldásában.

Meglepő, furcsa, vagy épp banális élethelyzetekbe kerülhetsz ezen a hétvégén, ugyanakkor mindenre lesz megoldásod, és mindenben meglátod a jót. Sőt! Élvezni fogod, hogy végre történik valami izgalmas és különleges veled és körülötted, nem pedig az unalmas rutin vesz körül. Érdekes és egyben értékes ötleteidet most biztos, hogy mások is nagyra fogják értékelni, mondd ki, ami épp eszedbe jut! Érdemes időt és energiát fektetni abba, hogy másokkal közösen nagy dolgokat alkoss. Merkúr segít abban, hogy megtaláld az összhangot az emberekkel!

Ezen a hétvégén vegyes impulzusok várhatók, így mehetsz bárhová, csinálhatsz bármit, a te kezedben van a lehetőség, miként töltöd az idődet. Kedvet kaphatsz az olvasáshoz, művelődéshez, tanuláshoz, szellemi képességeid bővítéséhez, teheted ezt magányosan vagy egy csoporthoz csatlakozva. Bármilyen típusú fejtágításhoz kiváló ez a hétvége. Szeretnél fejlődni, ezáltal pedig új kapukat megnyitva ismeretlen lehetőségekre bukkanni? Nagyszerű időpontot választasz, bármibe kezdj ezen a hétvégén, az hamar megtérül számodra.

Az égi konstellációk nagyszerű lehetőségeket tárnak fel előtted, ne fogd vissza magad! Indulj útnak, fedezz fel új dolgokat, szerezz új barátokat, menj ismeretlen helyekre. Mindent bele! Tégy valami olyat, ami által kiemelkedhetsz a szürke tömegből, és akár elismerést is szerezhetsz magadnak. Ha még keresed az igazit, akkor most végre meghódíthatod kiszemeltedet - különösebb erőlködés nélkül tudsz a közelébe férkőzni, és megmutatni magad! A telihold mindenben segítségedre lesz! A sors most megkönnyíti a dolgodat, amit meg kell tenned, tedd meg bátran!

Egész heti kitartó és szorgalmas munkád meghozta a gyümölcsét, úgy tudod eltölteni a hétvégét, hogy nem kell a gondolataidnak a munka, illetve egyéb kötelezettségek körül járnia. Ezt a két napot teljes függetlenségben, igényeidnek megfelelően töltheted, mindenféle kötelezettség nélkül. Pénzügyekkel összefüggésben is érkezhet pozitív tartalmú hír, az égiek nagyszerű változásokat jeleznek, ha lényeges elhatározáson töröd a fejed, most fontos döntésre jutsz - s ha kell, akkor külső segítségre is lelsz.

Ez a hétvége azért lehet különleges számodra, mert olyan emberekhez kerülhetsz közel, akik jó tanácsaikkal, őszinteségükkel egyengethetik utadat úgy, hogy nem is gondolják, milyen hasznos információkkal látnak el. Légy hálás a sorsnak azért, hogy ez megesik veled. Ismerkedj, keresd a módját annak, hogy idegenekkel eszméket cserélhess, hallgasd meg gondolataikat, s te is oszd meg velük a véleményedet. Azok a kötelékek, amelyek most fonódnak össze, mindenképpen elősegítik hosszú távú karrierterveidet, szingliknek pedig akár új szerelmet is hozhatnak.

Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Gyógyulj agyaggal: íme a Föld ereje!http://www.life.hu/drlife/20140702-agyageves-agyagpakolas-az-egeszsegugyben.htmlBőrre, hajra, sebre kenni, de fogyasztani is lehet az agyagot, melynek egészségügyi szempontból kiváló hatásait már az ókoriak is ismerték.Dr. Life--Havi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-havi-horoszkopja-2014-julius-1.htmlVegyes hatásokkal érkezik a július, hoz megoldásra váró feladatot, de örömöket is bőven. Ám, hogy egészen pontosan mit ígérnek neked a csillagok, azt a Life.hu havi horoszkópja árulhatja el.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.