Hatalmas hibát vétett az ország leghíresebb plasztikai sebésze - a páciens teste teljesen eltorzult

Forrás: Thinkstock -
plasztikai műtét mell műtét plasztika sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot hibázott az ország egyik legismertebb plasztikai sebésze: a mellkorrekciós műtétet követően bennefelejtett egy törlőkendőt a páciensben. Kínok kínját élte át Zsuzsa, aki a Borsnaknyilatkozott.

A végzetes hibának köszönhetően Zsuzsa teste teljesen eltorzult és műtétek sokasága vár még rá.

Először Zsuzsa még boldog volt, mert az orvos azt ígérte neki, hogy akcióban 1 millió 100 ezer forintért egyszerre operálja meg a hasamát és a mellét.

A műtét után először csak arra lett Zsuzsa figyelmes, hogy a megbeszéltnél jóval nagyobb implantátumot kapott. Az orvos azt mondta: majd megszokja, ezek úgyis jobban illenek a testalkatához.

Forrás: Thinkstock

Zsuzsának napokig fájt a jobb melle, ami idő közben hatalmasra duzzadt. Visszament az orvoshoz, ahol megnyugtatták, hogy ez teljesen normális.

"Ma már nincsenek panaszaim, de még legalább két műtét vár rám. Még egyszer meg kell műteni a mellemet, ami a gyulladástól megereszkedett, illetve a hasplasztikát is meg kell ismételni. Két centivel arrébb varrta a köldökömet a nagy hírű sebész, plusz a sebem úgy forrt össze mint egy összeráncolt ruha, amibe egy ponton rendszeresen még a kezem is bele­akad. Ugyanott tartok, mint a műtét előtt, nem tudok a tükörbe nézni. Megdöbbentem, amikor az orvos azt írta levélben az ügyvédemnek, hogy a műtéttel együtt járó kockázat szerinte az, hogy a törlőkendőt a mellemben felejtette." - mondta teljes elkeseredettségében Zsuzsa.

Megvan Nagy-Britannia legnagyobb szilikonmellehttp://www.life.hu/drlife/20140707-nagy-britannia-legnagyobb-szilikonmellei.htmlDebbie Delamar birtokolja a brit szilikonmellek legnagyobbikát: csekély 30KK-s méreteit bizony nehéz figyelmen kívül hagyni.Dr. Life--Pontosabban mutatja ki a mellrákot a 3D-s mammográfiahttp://www.life.hu/drlife/20140627-a-3d-s-mammografia-a-2d-snel-pontosabban-mutatja-ki-a-mellrakot.htmlA 3D-s mammográfia a hagyományosnál pontosabban mutatja ki a mellrákot, és a tévesen pozitív diagnózisok számát is csökkenti - erősítették meg egy amerikai kutatás eredményei.Dr. Life--Baktériumok falták fel a komlói lány melléthttp://www.life.hu/drlife/20140619-bakteriumok-faltak-fel-a-komloi-lany-mellet.htmlA fiatal nő melle kilyukadt a Staphylococcus-fertőzéstől, országszerte ismert orvosa ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt nyomoznak – írja a Bors.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.