véres esemény Maldív-szigetek Bódi Sylvi szörfözés Bali baleset varrás lábujj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modell szörfözés közben sérült meg, már megint nem bírt a vérével.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bódi Syvi nemrég Balin nyaralt, ahol csinos hátsója sérült meg. Jelenleg a Maldív-szigeteken tengeti mindennapjait, ahol egy szörfös csapat modellje lett. Sylvi ismét a habok közé csapott és ezúttal a lábujját sikerült véresre zúznia. Így:

Forrás: facebook/Bódi Sylvi Fan Club

„Délelőtt hatalmasat szörföztem, minden szuperül ment. Ugyanez nem mondható el a délutánról. A Shapers Fins modelljeként igen közeli kapcsolatba kerültem az egyik nagy hullámon a szkegjeimmel. Olyannyira, hogy egy helyi kórházban kötöttem ki, ahol pár öltéssel összevarrták a lábujjamat. Izgalmas kaland volt a sötétben a kis motorcsónakunkkal egy lámpa segítségével a zátonyokat kerülgetve eljutni egy helyi szigetre. Hogy a lábamat ne érje a sós víz, egy csini zacskót húztam rá. Anyukám most 2 napig nyugodt lehet, mert addig biztos, hogy nem szörfözöm" – írta közösségi oldalán Sylvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.