A harmadik tízmilliószoros nap - július 31. csütörtök

Forrás: Thinkstock -
asztrológia ezoterika tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennek a csütörtöknek a különleges energiái kedved szerint formálhatók, a te szellemed, akaratod és erőd teszi ezeket pozitívvá vagy negatívvá. Mert nem mindegy, mit kívánsz, hogyan cselekszel, mire gondolsz. 

Ezen a napon nemcsak a pozitív, hanem bizony a negatív gondolatok is képesek sokszorozódni, így amilyen rezgéseket bocsátasz ki, ugyanolyanok érkeznek vissza hozzád.

Teremts harmóniát!

Ez a nap remek lehetőséget kínál arra, hogy meginvitáld az életedbe az ensúlyt, s mindent megtégy azért, hogy meg is tartsd! Kapjon kiemelt szerepet az, ami neked fontos, persze ami másnak érték, azt se hagyd figyelmen kívül, de ne félj ezen a napon magadra is gondolni. Erre hívd fel bátran környezeted figyelmét is, hisz igényeitek bizony eltérhetnek. Foglalkozz azzal, amiben a szépség és a harmónia fontos szerepet játszik. Szánj rá időt, mert meg fog térülni a befektetésed! Az otthonod, az iroda, az autó, egy ruha mind-mind lényeges eleme a hétköznapoknak - de a leglényegesebb te magad vagy! Ha te jól működsz, akkor a körülötted lévő dolgok is megfelelő formát öltenek.

Forrás: Thinkstock

Halld meg a belső hangodat!

Teremts magadnak békés, csendes estét, meditációval, relaxációval, könnyű mozgással - olyan tevékenységgel, ami nem igényel túlzott figyelmet kifelé, annál inkább befelé! Ha meghallod a saját intuícióidat, megoldást lelsz a gondjaidra, vagy meglátod végre, merre haladj, hogy eredményesebb légy.

Légy türelmes!

Mint bármely más napon, ma is könnyen megtörténhet, hogy összehoz a sors feldúlt, morgós, elégedetlen emberekkel, kiegyensúlyozatlan, reményvesztett személyekkel - de ez sosem véletlen! Adj ma hitet nekik, de ne hagyd, hogy negatív energiáik magukkal rántsanak. Fókuszáld a figyelmedet pozitív, örömteli dolgokra, és világítsd meg előttük az utat. Mert mindig van fény az alagút végén, és most te lehetsz a mécsese másoknak!

Gyógyíts!

Bármi történjék ma, csak a szívedre hallgass! Ha ott szeretet lakozik, akkor ezt továbbadva sebeket gyógyíthatsz és fájdalmas pontokat szüntethetsz meg, feloldozást adhatsz másoknak a bajban. Ha ezt megteszed, azzal önmagadban is mélyebbre jutsz, s még nagyobb lesz benned a harmónia.

Mit érdemes még tenni?

Nagy terheid, hibáid, botlásaid, vétkeid feloldását erre a napra időzítsd. Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek, sőt, még az ellenlábasaidnak is! Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a Földnek és az egész társadalomnak! Kérj egészséget mindenkinek: a természetnek és az embereknek is. Fontos, hogy ne magadat helyezd a középpontba, ne csak magadnak kérj örömöt, hisz ez valójában már az önzés megjelenését mutatja, ami semmiképpen sem lehet jó irány!
Ne csak pár percet foglalkozz ezzel a témával, hanem egész nap. Kezdd a reggelt úgy, hogy kinyilvánítod az univerzum felé örömödet a léttel és az egészséggel kapcsolatban. Gondolataid, tetteid csakis jók legyenek, árassz magadból pozitivitást. Teremts lelkedben és környezetedben is harmóniát, békét, szeretetet. Ha ezt képes vagy megtenni, akkor érzékelheted, ahogy mások is átszellemülnek. Csakis arra gondolj, amit teremteni szeretnél, de csakis úgy, hogy azzal másoknak ne árts! Nem baj, ha jön néhány kellemetlen, negatív tartalmú gondolat! Ezeket küldd el, s próbáld átfordítani jóra.

De valóban működnek a sorsfordító erők ezen a napon?

Anita, 32 éves, kozmetikus

Tavaly próbáltam először megfogalmazni a kéréseim a Tízmilliószoros napon. Eléggé magam alatt voltam, de valahogy úgy éreztem, ha eddig soha, most azért is teszek egy próbát. Ezt azonban nem lehet csak próbának tekinteni, már akkor éreztem, amikor összeírtam, milyen változásokat szeretnék az életemben. Mire a végére értem, már tényleg nagyon akartam. De ami a legfontosabb, tisztán akartam elérni mindezt, megalkuvások nélkül és úgy, hogy másokat ne sértsen az én kívánságom. Aztán vártam. Azt nem mondom, hogy a következő nap csengetett a postás, meg hogy a másnap bekopogott a nagy szerelem. De egy pár hónap múlva, visszatekintve rádöbbentem, hogy atyaég, hiszen sorban jöttek azok a lehetőségek, amiket akartam. Volt amit, elmulasztottam, de akadt olyan, amit meg tudtam markolni. Nos idén, ezt a napot biztosan nem hagyom ki, van min változtatni még.

Forrás: Thinkstock

Timi, 43 éves, pr vezető

Nem szívesen beszélek erről, mert ez szerintem olyan nagyon is belső ügy. De azért igen, annyit elmondok, hogy kívántam már ezen a napon sok mindent. És nekem hozott meglepetést az élet. És én nagyon is tudatos voltam: a pillanat megélésekor tudtam, hogy ez most egy beteljesült kívánság. Egy példa csak, hogy érthetőbb legyen a dolog. Sokáig hiába akartunk babát a párommal. Ez rengeteg feszültséget eredményezett köztünk, és ráadásul a páromnál volt a baki, a lelkem mélyén őt hibáztattam mindenért. Én egy gyönyörű, egészséges babát kértem egy ilyen napon, és abban az évben terhes is lettem. Az már más kérdés, hogy kellett hozzá egészségügyi segítség, de akkor is. Talán ahhoz kellett a kívánságaim kimondása, hogy dönteni tudjak: nekem bármi áron kell az a baba.

Zsuzsa, 36 éves, informatikus

Három éve padlóra kerültem. A párom lelépett, a munkahelyem megszünt, sokáig nem leltem a helyem. Sodródtam, alkalmi munkákból tartottam fenn az albérletem. A baráti kapcsolataim is felbomlottak, azok, akikről azt hittem, számíthatok rájuk, sorra tűntek el mellőlem. Meg is betegedtem. Tulajdonképpen ez volt az egyetlen mentsváram: a tízmilliószoros nap. El kezdtem nagyon erősen hinni, hogy ez a nap majd mindent megváltoztat. Készültem rá, már napokkal előtte gondolkodtam, kitakarítottam a lakást (ezt hetek óta hanyagoltam már akkor), félretettem a bort is arra a napra, ünnepként gondoltam rá. Aztán írtam egy levelet az Univerzumnak. Nem volt benne panasz, csak ismertettem aktuális állapotomat és hogy milyen változásokat szeretnék. Szerelmet, jó munkát, stabilitást, nyugalmat. Lehet ezen nevetni, csak tessék. De nekem másnap megcsörrent a telefonom, egy volt osztálytársam jelentkezett, aki akkor indított útjára egy új vállalkozást. Azt mondta, váratlanul eszébe jutottam....

Péntek 13 - telihold és tízmilliószoros nap vár rád!http://www.life.hu/horoszkop/20140612-pentek-13-babona-telihold-es-tizmillioszoros-nap-var-rad.htmlBabonás félelem uralkodik el sokak lelkében, ha közeleg az ominózus nap. A szerencsétlenség hátborzongató érzése hatja át a várakozást. Pedig nem kell, hogy így legyen. Ez a péntek különleges spirituális erőkkel érkezik.HoroszkópOrigoPénzhoroszkóp augusztusra - most alapozhatod meg a jövődet!http://www.life.hu/horoszkop/20140721-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-augusztus.htmlAz Oroszlánban ragyogó Nap társául szegődik a Merkúr, a Vénusz és a Jupiter is egy-egy időre, s így sok szempontból megkönnyítik a pénz bevonzásának lehetőségét. Ami eddig akadozott, az most lendületbe jöhet. Horoszkóp--Szerelmi horoszkóp augusztusra - A vonzás időszaka jöhethttp://www.life.hu/horoszkop/20140721-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-augusztus.htmlSok izgalmas dolog vesz körül, a változás szele valamilyen formában mindenképpen megérint, még az is lehet, hogy szerelmi háromszögbe bonyolódsz, még akkor is, ha ennek egyébként ellenére vagy.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.