Öngyilkosságot kísérelt meg a NOX együttes frontembere

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
NOX öngyilkos feleség öngyilkosság együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságot kísérelt meg Nagy Tamás, az egykori NOX együttes frontembere. A kísérlet után - ami szerencsére kudarcba fulladt - feleségét vádolják az interneten: a kommentelők szerint ő tehet mindenről. Tamás védelmébe vette a nőt. 

"Azzal bántották, hogy csak addig volt velem, amíg ment a szekér, pedig a házasságunk megromlásához ketten kellettünk. Nem ő tehet az öngyilkossági kísérletemről, sem arról, hogy kicsúszott a lábam alól a talaj!"– mondta szomorúan a Borsnak Nagy Tamás, aki a Facebook-oldalán is kikelt a feleségét gyalázók ellen.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

Nagy Tamás az együttes felszoszlása után pánikrohamokkal küzdött, gyógyszerek nélkül az utcára sem tudta kitenni a lábát, pszichiátrián kezelték. Innen indult a mélyrepülés, a felesége is ekkor hidegült el tőle. Az öngyilkossági kísérlet óta Tamás jól van, ősztől egy általános iskolában tanít majd néptáncot.

Péter Szabó Szilvire egy házibuliban talált rá a szerelemhttp://www.life.hu/intim/20140620-peter-szabo-szilvire-a-nox-enekesnojere-ratalalt-a-szerelem.htmlAz énekesnő bevallotta, találkozott valakivel, aki megdobogtatta a szívét. Péter Szabó Szilvi a nyári terveiről és az új kapcsolatáról is mesélt a Mokkában.Intim--Péter Szabó Szilvia kiváltságokat élvezhttp://www.life.hu/bulvar/20140604-peter-szabo-szilvia-enekesno-itthon-kivaltsagokat-elvez.htmlA NOX együttes egykori énekesnője több mint egy évvel ezelőtt költözött haza Angliából, és azóta itthon egyengeti a karrierjét. Elmondása szerint boldog, és jól érzi magát Magyarországon. Ráadásul a szerelem is rátalált!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPéter Szabó Szilvia hadat üzent a narancsbőrnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140512-peter-szabo-szilvia-enekesno-elarulta-hogyan-kuzd-a-narancsbor-ellen.htmlA legszebb magyar énekesnő nem tagadja, hogy ő sem tökéletes, de legalább próbál azzá válni.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.