Szürreális: fog nőtt egy szaúdi férfi orrában

műtét fogorvos Szaúd-Arábia fül-orr-gégészet fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Addig-addig panaszkodott gyakori orrvérzéséről egy szaúdi férfi, amíg fül-orr-gégésze megdöbbentő diagnózissal állt elő: a bajt a szokatlan helyen kinőtt fog okozta.

A fogorvosokkal végzett konzultáció után a beteget megműtötték, eltávolították az orrüregéből az extra fogat. Dr. John Hellstein, az Iowai Egyetem professzora arról beszélt, hogy a furán növő és extra fogak nem számítanak ritkaságnak, ám az már valóban nem szokványos, hogy közülük egy az orrüregben nő ki, nevezetesen ő ilyet még sosem látott. Az eset - amelyet az American Journal of Case Reports egészségügyi lap is megjelentetett - azért is különös, mert a 22 éves páciensnek egyébként tökéletes a fogsora.

Forrás: American Journal of case reports
Elérte az Ebola-járvány az USA-t? http://www.life.hu/news/20140805-ebola-gyanus-beteget-talaltak-new-yorkban-lehet-hogy-elerte-a-jarvany-az-usa-t.htmlAz amerikai kormány több megelőző intézkedést léptetett életbe a légi- és tengeri kikötőkben annak megakadályozására, hogy az Ebola-járvány elérje az Egyesült Államok területét - közölte Josh Earnest, a Fehér Ház szóvivője.News--Kigyulladt egy tízemeletes ház szemétledobójahttp://www.life.hu/news/20140801-kigyulladt-egy-harmadik-keruleti-lakohaz-szemetledoboja.htmlÉg egy tízemeletes ház szemétledobója Budapesten, kimenekítik a lakókat.NewsOrigoNapi bizarr: a világ legundorítóbb hamburgerehttp://www.life.hu/news/20140801-a-philadelphiai-pyt-etterem-bizarr-fanksajtburgert-dobott-a-piacra.htmlA philadelphiai PYT étterem tulajdonosa ezúttal az édes és a sós durva elegyével sokkolja az amerikaiak ízlelőbimbóját.NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.