Kórházba került a világ leghíresebb jógija, B. K. S. Iyengar

Forrás: wikipedia -
B. K. S. Iyengar légzési nehézség Iyengar jóga vérnyomás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iyengar jóga alapítója, a 96 éves B. K. S. Iyengart kórházba szállították. Nehezen lélegzett és túl alacsony volt a vérnyomása.

A világ egyik leghíresebb jógatanárát egy magánkórházban ápolják. Az orvosok szerint B. K. S. Iyengar állapota stabil és magánál van. Kedd este vitték be, amikor nehéz légzésre panaszkodott.

Forrás: wikipedia

Iyengar legidősebb lánya, Geeta és fia, Prashant elkísérték apjukat, aki az utóbbi napokban, hetekben már sokkal kevesebbet evett és kissé legyengült. Most megfigyelés alatt tartják. Jobbulást kívánunk neki!

Kórházba vitték Erdei Zsoltot – edzés közben sérült meghttp://www.life.hu/drlife/20140813-erdei-zsolt-egykori-vilagbajnok-bokszolo-edzes-kozben-megserult-nem-tud-labra-allni.htmlErdei Zsolt világbajnok bokszoló napi edzése során sérült meg. Még vizsgálják, mi a baja, de már kiengedték a kórházból. A sportoló továbbra sem tud lábra állni.Dr. LifeOrigoMeghalt a spanyol ebolás beteghttp://www.life.hu/drlife/20140812-ebolaban-mar-tobb-mint-ezren-haltak-meg-nyugat-afrikaban-jelentette-a-who.htmlMeghalt az Ebola-vírussal megfertőzödött spanyol misszionárius. Nyugat-Afrikában már több mint ezer halálos áldozata van a járványnak. A WHO korábban egészségügyi vészhelyzetet hirdetett.Dr. Life--Így szűrd ki a drogot az italodból – hiánypótló találmányhttp://www.life.hu/drlife/20140724-a-randidrogot-kiszurheted-az-italodbol-egy-uj-keszulekkel-a-szemelyes-ital-azonositoval.htmlEgy aprócska, de annál zseniálisabb eszköz segítségével megtudhatod, csempészett-e valaki randidrogot az italodba. Korábban a partidrog jelző pohárral is próbálkoztak.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.