sztriptíztáncosnő mellrák Mokka Prikrill Zsuzsi áttétképződés bénulás méhnyakrák gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rákkal küzdő Prikrill Zsuzsi blogján keresztül közölte rajongóival, végstádiumban van és lebénult.

Prikrill Zsuzsi sztriptíztáncosnő, aki 2012 decemberében talált egy csomót a mellében, azóta vezeti internetes blogját, amióta megtudta, súlyos rákbetegségben szenved. Mostani bejelentésével azonban sokkolta rajongóit.

„Ezt a harcot elveszítettem...végstádiumban vagyok...az egész gerincvelőm tele van áttétel...lebénultam...köszönet a családomnak,a szerelmemnek,a barátaimnak a tesómnak és persze nektek, hogy együtt küzdöttetek velem"
– írta Zsuzsi a közösségi oldalán.

Zsuzsi még júliusban a Mokkában mesélt betegségéről:

Zsuzsa barátnője segítségével mesélt jelenlegi állapotáról a Borsnak.

„Harmincegy évesen feldolgozni azt, hogy a legagresszívabb mellrákod van, tele van a tested áttéttel, napról napra rosszabbul vagy, egy biztató mondatot se kapsz az orvosoktól, ránézel a nyolcéves gyerekedre, aki maximálisan felfogja, hogy mi a helyzet, és megkérdezed magadtól, hogy ki fogja felnevelni, ha én esetleg nem leszek?! Látni a szeretteiden, hogy a tegnapi lelet után összeomlanak, ilyenkor összeszedni a színészi tehetséged, és fogcsikorgatva eljátszani, hogy minden rendben... Nehéz"
– közölte barátnője segítségével Zsuzsi.

Korábban Pete Zsófi énekesnő tragédiájáról számoltunk be, aki méhnyakrákban szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.