Oszvald Marikát tüdőrák gyanújával vizsgálták

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
vizsgálat Oszvald Marika tüdőgyulladás folt Operettszínház tüdőrák rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig jó kedélyű színésznőnek az egyik vizsgálat során foltot találtak a tüdején. Oszvald Marika nehéz időszakon ment keresztül, mire kiderült, nincs nagy baj.

Marika az Operettszínház színpadán és az életben ugyanúgy mosolygott, ám lelkét súlyos teher nyomta - írja a Story.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Egy tüdőszűrő alkalmával gyanús foltokat találtak a röntgenképemen. Rögtön a legrosszabbra gondoltam. Azonnal elküldtek CT-re. Borzasztó napokat életem át, mert csak később közölték, hogy ezek egy régebbi tüdőgyulladás szövődményei és nem gyilkos kór" – mesélte megkönnyebbülten Marika.

Nem engedett a zaklatásnak, ezért megverték a fiatal lánythttp://www.life.hu/drlife/20140827-a-notting-hill-karnevalon-mary-brandont-zaklatoja-miutan-ellenkezett-kekre-zoldre-verte.htmlA Notting Hill karneválon történt a megrázó eset. Mary Brandon fenekét egy idegen férfi fogdosta, a lány nem hagyta magát, ezért a szatír úgy megverte, hogy kórházba került.Dr. Life--Összetörte magát VV Bécihttp://www.life.hu/drlife/20140821-vv-beci-rapper-a-valovilag-sztarja-osszetorte-magat-biciklizes-kozben-a-jobb-karja-torott-el.htmlBiciklijével hat métert csúszott az aszfalton, ezért két helyen eltörött Rácz Béla, alias VV Béci jobb keze.Dr. Life--Hatalmas küzdelem után kigyógyult a rákból Karda Beahttp://www.life.hu/drlife/20140811-karda-bea-enekesno-kigyogyult-a-mellrakbol-nyolc-eve-tunetmentes-igy-hivatalosan-is-meggyogyult.htmlNyolc éve tünetmentes az énekesnő, aki legyőzte a mellrákot, ezért orvosai hivatalosan is gyógyultnak nyilvánították.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.