Fehér gyermeke született egy afro-amerikai nőnek

Forrás: Sunday Mirror -
szülésznő gén anyuka kisbaba afro-amerikai szülés Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy a millióhoz az esélye annak, hogy egy afro-amerikai nőnek fehér kisbabája születik. Catherine Howarttal ez történt.

Fehér bőrű, zöld szemű, világosbarna hajú kisfiúnak adott életet a nigériai gyökerekkel rendelkező Catherine Howarth. A Nagy-Britanniában élő 32 éves anyuka, akinek kisfia június 1-jén jött világra, a Sunday Mirrornak elmondta, még maga a szülésznő is alig hitt a szemének.

Forrás: Sunday Mirror

Különleges ikerpár: egyikük fehér, másikuk fekete

Két évvel ezelőtt Pamela Frazer ikerlányainak története söpört végig a sajtón: az anyuka egyik gyermeke fekete, míg másikuk fehér bőrrel jött világra. Ahogyan Catherine Howarthnál, úgy Pamelánál is egy a millióhoz volt az esélye ennek - a cikket IDE kattintva olvashatod el.
Ilyen cuki kisbaba volt ByeAlexhttp://www.life.hu/csalad/20140606-byealex-enekes-betoltotte-a-30-eletevet-es-megmutatta-milyen-volt-kisbaba-koraban.htmlMa van ByeAlex születésnapja! 30 éves lett - ebből az alkalomból pedig megmutatta, milyen is volt ő picike emberként.Család--Bezzeganya blog: Minden az anyákról szól. És az apákkal mi lesz?http://www.life.hu/csalad/20140623-minden-az-anyakrol-szol-az-apakrol-pedig-semmi.html"Már gyerekkoromban tudtam, hogy ezt a világot az anyákra szabták. Már a születési anyakönyvemben is az anyám nevét írták, nem apuciét. Lássuk be, ez a világ nem rólunk szól" - írja szellemesen kaktuszfüge, a Bezzeganya blog szerzője.Család--Már a babaszobát rendezgeti Eva Mendes?http://www.life.hu/csalad/20140811-eva-mendes-aki-ryan-goslingtol-var-gyereket-mar-a-babaszobat-rendezgeti.htmlA nyolcadik hónapban lévő Eva Mendes Hollywood Hills-i házánál bútorszállítók bukkantak fel. Ideje megtervezni a babaszobát, kedves Eva?Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.