Esztergályos Cecília műtét színésznő gerincsérv Nyár fájdalom combcsont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek keserű fájdalmakkal teli nyara volt, a műtétet mégsem vállalta, mert a hosszú lábadozás miatt nem tudna dolgozni.

Esztergályos Cecília kórházi kezelések sorozatán esett át a nyáron. A művésznő még mindig beteg, de a színházi szerepei miatt szeretné elkerülni a műtéti beavatkozást – írja hot!

Forrás: Life.hu

„Combcsontcserére lenne szükségem, de nem vállaltam a műtétet, mert hatvan napig tartana a lábadozás, és addig nem is játszhatnék. Folyamatosan próbálják megerősíteni az izmaimat, ráadásul két helyen gerincsérvem is van, ezen is tudnak javítani. Nem volt mire várnom, ezt nem halasztgathattam tovább" – mondta Cecília.

Rossz hír az allergiásoknak - tetőzik a parlagfű pollenkoncentrációjahttp://www.life.hu/drlife/20140904-allergiasok-figyelem-tetozik-a-parlagfu-pollenkoncentracioja-rohamszeru-tunetek-jelentkezhetnek.htmlA levegőben lévő pollenkoncentráció miatt múlt héten az ország nagy részére bordó riasztást adott ki az Országos Környezet-egészségügyi Intézet. Csak az ország nyugati és északi részén jobb valamivel a helyzet, de még ezeken a területeken is harmadfokú, piros riasztás van érvényben.Dr. Life--Menstruáció - házi praktikák a görcsök megelőzésérehttp://www.life.hu/drlife/20140822-a-menstruacios-gorcsok-elleni-hazi-megoldasok.htmlNők ezrei szenvednek minden hónap bizonyos szakaszában, pedig a fájdalomcsillapító mellett több olyan könnyen elérhető módszer van, ami nemcsak kezeli, de meg is előzi a kínzó menstruációs görcsök kialakulását.Dr. LifeOrigoNőként dönteni - korszerű fogamzásgátláshttp://www.life.hu/drlife/20140828-a-korszeru-fogamzasgatlas-tobb-mint-lehetoseg-a-nok-tudatossagat-kepviseli.htmlA korszerű fogamzásgátlás több mint egyszerű lehetőség a nem kívánt várandósság elleni védekezésre. A fogamzásgátló eszközök, módszerek használata (vagy elutasítása) a nők tudatosságának szimbóluma is egyben. Ahogy az is sokat elárul a nő családban, közösségben elfoglalt helyéről, helyzetéről és önbecsüléséről, ha figyelmen kívül hagyja az elérhető lehetőségeket, és a véletlenre vagy partnerére bízza magát és a jövőjét.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.