A karácsonyt már az otthonában töltheti Schumacher?

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys -
síbaleset betegség karácsony Michael Schumacher kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumachert még mindig Svájcban, egy lausanne-i kórházban kezelik. Az elmúlt napokban friss hírek jelentek meg a többszörös Forma-1-es világbajnok állapotáról, aki tavaly decemberben szenvedett síbalesetet.

A német Bunte magazin legújabb számában az egykori Forma-1-es pilóta egészségi állapotáról írnak. A lap egy névtelen informátorra hivatkozva azt mondja, Schumachernek még mindig segítségre van szüksége a nap minden pillanatában. Senki nem tudja megmondani előre, milyen sokáig tart, mire beszélni vagy mozogni tud majd, vagy mikor térnek vissza az emlékei. A magazin arról is ír, lehetséges, hogy Schumacher a karácsonyt az otthonában töltheti - olvasható a Focus.de-n.

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys

Stefano Domenicali, a Ferrari egykori csapatvezetője azt nyilatkozta a német Bunte magazinnak, hogy kapcsolatban van a családdal, akik azt mondták neki, a lassú, de folyamatos javulás már elindult. "Mindannyian azt szeretnénk, hogy minden a legjobban végződjön. Sajnos azonban nem tehetünk mást, mint várunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.