Natasa Kovacsevics, az amputált lábú kosaras életéről vallott

Forrás: http://gyorikosar.hu -
baleset tragédia Natasa Kovacevic kosárlabda-játékos sport amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natasa Kovacsevics, a győri kosárcsapat buszbalesetének túlélője talpra állt a tragédia után és újra sportol.

Ahogy a Life.hu is megírta, Natasa Kovacsevics lábát térdtől lefelé amputálták tavaly szeptemberben, a csapatát ért buszbaleset után. Natasa egy év elteltével a Blikknek vallott érzéseiről és jelenlegi életéről.

Forrás: http://gyorikosar.hu

„Talán furcsán hangzik, de a tragédia erősebbé tett. A történtek megtanítottak arra, hogy értékeljem az élet apró örömeit. Szívesen kávézgatok a barátaimmal, sok időt töltök a családommal. Az első hónapokban a rehabilitációm zajlott és a felépülésemre koncentráltam. Később elkezdtem kocogni, edzőterembe járni, az új évre pedig az életem visszatért a normális kerékvágásba. Az egyetemet sem hanyagolom el, két szakra járok, az egyiken menedzsmentet, a másikon turisztikát tanulok. Elfogadtam, hogy a testem és az életem részévé vált. Szerethetem vagy sem, ezen már úgysem változtathatok. Normálisan tudok sétálni vele, futni is szoktam és néha streetballozom a haverokkal" – mesélte Natasa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.