Kopasz és meztelen nők egy figyelemfelkeltő naptárban

betegség alopécia nők kopasz meztelen naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb kampány indult egy betegség kapcsán. 12 nő meztelenül pózol egy naptárban, hogy felhívják a figyelmet az alopécia nevű betegségre.

A 2015-ös naptár a kopasz és meztelen lányok egy hétvégéjét mutatja meg. Vidéki kastély, tea, autó és vidámság, a képek különlegesek és magával ragadóak. A vállalkozó szellemű nők, akiknek mindegyike alopéciában szenved, azt szeretné megmutatni, hogy a kopasz hölgyek is szépek és kívánatosak. Le a kalappal a bátorságuk előtt.

Forrás: www.prettybald.co.uk

8 betegség, amit a hajad elárul rólad!

„A férfiaknál és a nőknél egyaránt jelentkezhet a hivatalosan androgenetikus és androgén alopécia. Általános oka a nemi hormonok szintjének megváltozása lehet, de akár betegségek is kiválthatják a kopaszodást, amelyek beavatkoznak a hormontermelődés folyamatába" A Life.hu írásából megtudhatod a hajhullás milyen betegségek tünete lehet.

Az alkotók szerint sok kreatív naptár létezik, de ennél különlegesebbet még ők sem láttak.

Alopécia: A haj vagy a szőrzet körülírt vagy kiterjedt, ideiglenes vagy végleges, veleszületett vagy szerzett hiánya. Sajnos az esetek többségében az alopécia visszafordíthatatlan folyamat.
Kínok kínját állta ki Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/drlife/20140904-esztergalyos-cecilia-szineszno-nagy-fajdalmakkal-kuzdott-a-nyaron-de-a-mutetre-nem-vallalkozott.htmlA színésznőnek keserű fájdalmakkal teli nyara volt, a műtétet mégsem vállalta, mert a hosszú lábadozás miatt nem tudna dolgozni.Dr. Life--Natasa Kovacsevics, az amputált lábú kosaras életéről vallotthttp://www.life.hu/drlife/20140908-natasa-kovacsevics-az-amputalt-labu-gyori-kosaras-erosebb-lett-a-tragedia-utan-es-ujra-sportol.htmlNatasa Kovacsevics, a győri kosárcsapat buszbalesetének túlélője talpra állt a tragédia után és újra sportol.Dr. LifeOrigoŐrület! Rutinműtétnek indult, péniszcsonkolás lett belőlehttp://www.life.hu/drlife/20140725-levagtak-egy-ferfi-peniszet-amerikaban-orvosi-muhiba-tortent.htmlRémálmaiban sem gondolta egy amerikai férfi, hogy egy orvosi műhiba következményeként megfosztják féltve őrzött testrészétől.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.