A legszexibb sztárpasik, akik a mosolyukkal hódítanak

Forrás: AFP/Jason Kempin -
Milo Ventimiglia Madenta betegség Robert Downey Jr. Patrick Dempsey John Krasinski fogápolás fogászat egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodi mosolyalbum: ők a legszebb fogú sztárok című cikkünkben Emma Watson, Michael Fassbender, Pippa Middleton, Ewan McGregor és Penélope Cruz tökéletes fogsorait tekinthettük meg, ezúttal pedig olyan férfiszínészeket gyűjtöttünk csokorba, akiknek a mosolyától egyenesen elolvadunk.

1. Patrick Dempsey

A 48 éves amerikai színészbe, aki nem mellesleg autóversenyző is, a Grace klinika című tévésorozatban lettünk szerelmesek, ahol dr. Derek Shepherd idegsebészt alakította. Ezzel a mosollyal és arcberendezéssel nem csoda, hogy otthon, a kanapén ülve a legtöbb nő gondolkodás nélkül igent mondott volna akár egy általa végzett agyműtétre is. Később aztán olyan nyálfilmekben is feltűnt, mint a Bűbáj, a Boldogító talán és Valentin nap, a Transformers harmadik részében pedig egyenesen a főgonoszt alakította. Sajnos mostanában inkább a produceri munkák felé kacsintgat, de reméljük, azért sokat mosolyog majd még ránk a filmvászonról is.

"Tévérománcok, amiket imádtunk" cikkünkben: Meredith és Derek, vagyis Ellen Pompeo és Patrick Dempsey sorozatszerelme Forrás: AFP/Jason Kempin

2. Robert Downey Jr.

A háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, énekes és producer esetében nem pusztán a mosolyáról, de a humoráról is érdemes szót ejteni. Nála ez a kettő kéz a kézben jár, alakításain ugyanis rendszersen megfájdul a hasunk a nevetéstől. Elég csak a Vasember vagy a Sherlock Holmes filmekre gondolni, esetleg a Bosszúállók és a Trópusi vihar mozikat felidézni. Sarah Jessica Parker színésznő exe jelenleg második felesévégel él boldog házasságban, és biztosak vagyunk benne, odahaza is rengeteget poénkodik és ő a család jókedvfelelőse.

Forrás: AFP/Jason Merritt

3. John Krasinski

A 34 eszendős amerikai színész, aki nem mellesleg rendező és forgatókönyvíró is, általában romantikus filmekben alakítja a vicces és megértő pasi hálátlan mellékszerepét. Volt már cinkostársa Meryl Streepnek is az Egyszerűen bonyolultban, de a Szerelem kölcsönbe főszereplőjének, Ginnifer Goodwinnak is ő volt a legjobb barátja, aki persze titkon szerelmes volt a lányba. Akit azonban a valóságban is szeret, és akire minden reggel villantja kedves mosolyát az Emily Blunt. John 2010. július 10-én vezette oltár elé a szőke színésznőt Olaszországban, első közös gyermekük, Hazel pedig 2014. február 16-án látta meg a napvilágot.

Nézd meg Emily Blunt és John Krasinski tündéri kislányát! Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

4. David Lyons

A 38 éves ausztrál színészre 2008-ban, a Vészhelyzet című sorozatban figyelhettünk fel, mivel 27 epizódon keresztül ő játsztta dr. Simon Brennert. Pár évvel később, 2010-ben aztán felbukkant az Ízek, imák, szerelmekben is. Azért az alakításért mondjuk csak a stáblista vége felé foglalhat helyet, akinek azonban már a sorozatban is tetszett, az örömmel konstatálta, amikor ez a mosolygós fiatalember feltűnt Julia Roberts mellett a dobok mögött. Akinek elsőre nem ugrik be ez a jelenet, mindenképpen nézze meg újra ezt az alapfilmet!

Forrás: AFP/Jason Merritt

5. Milo Ventimiglia

Ha valaki csábos mosolyokat gyűjt össze, muszáj megemlítenie a Szívek szállodája sztárját és a Hősök című sorozat Peter Petrellijét. A 37 éves színészt sokan kritizálták már furcsa szájtartása és mimikája miatt, neki azonban egészen különleges magyarázata van erre. Milo korábban egy interjúban elmondta, hogy az alsó ajka bal felénél elhaltak az idegek, és ezért tűnik a mosolya kissé féloldalasnak. Ez persze egyáltalán nem baj, nők ezrei pedig éppen ezt az egyediséget imádják benne. Ahogy mi is.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Mosolyharmónia és önbizalom:

Nem lehet eleget beszélni arról, milyen fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal, és látszódjon rajtunk, magabiztosak vagyunk. Nagyon fontos önmagunk maximális elfogadása, ez azonban nem mindig megy magától.

Ma már számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy formáljuk a külsőnket, változzunk és szépüljünk. Itt pedig nem kell rögtön drasztikus beavatkozásokra, elváltoztatásokra és fájdalmas kezelésekre gondolni.

Ma már megtehetjük, hogy egy fogászati kezelést is úgy élünk meg, mintha fodrászhoz mennénk, hogy felfrissítsük a frizuránkat. Ezt a mosolyunkkal is megtehetjük, ráadásul fájdalommentesen és kockázatok nélkül. Dr. Magyar Krisztina a Madenta fog- és szájbetegségekkel foglalkozó szakorvosa a Life.hu-nak elmondta, hogy az úgynevezett mosoly- és arctervezés egy együttes munka eredménye, ahol a szakértőkkel közösen mérhetjük fel arcunk kontúrjait, a képviselt karaktereinket, és meghatározhatjuk, milyen lágyításra, harmonizálásra van szükségünk. "A mosolyesztétika nem egy kellemetlen fogászati beavatkozás, amely károsíthatja a fogakat, vagy az ínyünket. Ez egy szépészeti kezelés, amellyel közelebb kerülhetünk álommosolyunkhoz, és elérhetjük a teljes elégedettséget magunkkal szemben."

Támogatott tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.