Napi 100 orgazmus tette tönkre egy férfi életét

Forrás: Northfoto -
betegség csigolya feleség szex zavar orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állandó szexuális izgalmi zavartól szenved Dale Decker, akinek minden egyes orgazmusa kínszenvedést jelent számára.

Dale Decker egy nap átlagosan százszor él át orgazmust, mégsem élvez belőlük egyet sem. A 37 éves férj és kétgyerekes apa az úgynevezett állandó szexuális izgalmi zavartól szenved, amely két évvel ezelőtt kezdődött.

Dale Decker és felesége, April Forrás: Northfoto

Napi 50-szer élvez el egy floridai nő

Az állandó szexuális izgalmi zavar nem egyedülálló betegség: korábban Amanda történetét osztottuk meg ITT, aki már egy évtizede szenved a különös kórban.
Orgazmus és egészséges ízületek - így működik a maszturbálós kesztyűhttp://www.life.hu/intim/20140826-maszturbalos-kesztyu-amely-kimeli-az-izuleteket.htmlA vibrátorok által nyújtott örömszerzésnek is megvannak a maga (meglehetősen kellemes) előnyei, ám aki használata közben mégis aggódik ízületei egészségéért, annak most jó hírrel szolgálhatunk.Intim--Multiorgazmus: jó hír, a szünet nélküli élvezet is tanulhatóhttp://www.life.hu/intim/20140815-tobbszoros-orgazmus-sorozatos-elvezet-multiorgazmus-a-noknel.htmlAzt mondják, körülbelül 30 éves korunkra érünk el a nemiségünk csúcsára. Ezzel magyarázható, hogy fiatalabb korban sok nő képtelen a sorozatos orgazmusra. Amikor azonban beköszön a multiorgazmus, nem értjük, mi is történik a testünkkel. Így esett ez Julival is, aki Győri Szilviához, a Life.hu szakértőjéhez fordult, hogy miképpen őrizheti meg megszerzett tudását.Intim--Térképnyelv: így előzd meg ezt a csúnya betegséget!http://www.life.hu/drlife/20140910-a-terkepnyelv-a-nyelv-gyulladt-allapota.htmlA nyelv az egyik leggyakrabban használt és legsokoldalúbb szerveink közé tartozik, szerepe van az érzékelésben, a kommunikációban, a táplálkozásban és a szexben is. Sérülése vagy megbetegedése komoly zavarokat okozhat a szervezet működése szempontjából. Ugyanakkor a nyelv egészséges állapotban sem egyértelműen szép látvány, a duzzadt, gyulladt nyelv pedig kifejezetten taszító lehet.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.