áttétképződés nyirokmirigyrák rák (betegség) gyógyulás történet gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógyultnak nyilvánították orvosai Balzsay Károlyt. Az egykori profi ökölvívó legyőzte a gyilkos kórt.

Hatalmas az öröm! Fél évvel azután, hogy márciusban rákot diagnosztizáltak Balzsay Károlynál, ma nyugodtan adhatjuk hírül: a 35 éves egykori profi ökölvívó meggyógyult. A sportolónál nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak, amely már áttéteket képezett a csontvelőben, a lépében és a tüdejében is. A legutolsó leletei azonban negatívak lettek és a második orvosi szakvélemény is kedvező volt. A kórtörténetét ugyanis Bostonban is elemezték.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Most már kijelenthetem, kiütöttem a rákot" - nyilatkozta Balzsay a Blikknek, de hozzátette: "Ha visszatér a betegség, azonnal csontvelő-átültetés vár rám, de amiatt sem aggódom." Elárulta egyébként azt is, hogy mentálisan viselte nehezebben a betegséget: "Igyekeztem ugyan optimizmust sugározni, de borzalmas volt belegondolni, hogy ha esetleg meghalok, mi lesz a lányokkal, hogyan boldogulnak majd az életben. Szerencsére most mindannyian megnyugodhatnak, sikerrel vívtam meg életem legnagyobb téttel bíró összecsapását."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.