Rejtett felvétel a mellbámulásról - a férfiak sunyik, a nők irigyek

Forrás: Thinkstock -
mell titkos felvétel titok kamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő, de roppant tanulságos az egyik legnagyobb édességgyártó cég egészségvédő kampányának videófilmje. A videót egy bombamellű nő keblei közé rejtett kamerával készítették, és azt vizsgálták, kik, hány alkalommal és milyen módon figyelik a nő melleit.

Bár a kisfilm valójában a nőknek szól, és arra hívja fel a figyelmet, hogy ne mulasszák el ellenőrizni rendszeresen a saját mellük állpotát, azért igazán bámulatos dolog megfigyelni egy önkéntes nő mély dekoltázsából kibuggyanó keblére vetett pillantásokat is. -írta a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

A női mell ugyanis valóban csoda, és önkéntelenül is vonzza a pillantásokat, de a filmből kiderül, hogy nem csak a férfiakat bűvöli el a mély dekoltázs. A felvétel 36 lopott pillantást vett fel, és azoknak csak egy része származott féfiaktól. A nők is megbámulták a telt kebleket, a gyerekek is, sőt még egy kutyapillantás is fenn akadt az objektíven. Óriási különbség volt azonban pillantás és pillantás között: amíg a férfiak "sunyi" módon lestek be a halmok közé, addig a nők nyíltan megbámulták a másik keblét, és nem átallották rosszalló arckifejezéssel nemtetszésüket is kinyilvánítani. A gyerekpillantás természetes és ésszerű volt, a kutya pedig barátságos tekintetett vetett a kebelre......

Nos, ezek után valóban csak az önvizsgálat marad hátra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.