Akkor öllek meg, amikor a legboldogabbnak érzed magad

Forrás: South Beds News Agency -
bosszú gyilkosság Születés baba család autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszan elhúzódó családi viszály után, bosszúból öltek meg egy fiatal édesapát. Ötnapos kislányt hagyott hátra maga után.

A történet 1987-ig nyúlik vissza, amikor a most meggyilkolt fiatal apuka (Thomas Ward) édesapja ( James Young Fox "Ward ) autóbalesetet okozott, és az ő hibájából meghalt egyik unokatestvére (Micky Ward).

Az elhunyt férfi családja, különösen a fia, nem volt képes belenyugodni a férfi értelmetlen halálába és bosszút esküdött. A rendőrség birtokában van az a telefonos hangfelvétel, amelyen Micky Ward fia, a 33 éves John 'Boy' Ward üzent az autóbalesetet okozó férfinak:

"Én örökké az ellenséged leszek, és akkor csapok le rád, amikor a legboldogabbnak érzed magad az életben!"

Balra az apa, Thomas Ward, jobbra pedig az elkövető, John 'Boy' Ward látható Forrás: South Beds News Agency

Úgy tűnik azt a pilanatot ítélte boldognak, amikor az első unoka érkezett a családba.

A Daily Mail hírei szerint a fiatal apukát felesége szeme láttára lőtték le lakókocsijukban. A család otthonában ott volt az ötnapos kisbaba is.

Az apukának esélyes sem volt a védekezésre. Három álarcos állt vele szemben, amikor a lakókocsi ablakának betörése után ajtót nyitott, hogy szembeszálljon a támadókkal és azonnal lelőtték.

Zombivá válnak a drogtól - Egyre több a kábítószer hatása alatt elkövetett gyilkosság (18+)http://www.life.hu/drlife/20120724-egyre-tobb-a-kabitoszer-hatasa-alatt-elkovetett-gyilkossag.htmlDrog és alkohol hatása alatt állt, amikor megtámadta, majd brutális kegyetlenséggel megfojtotta áldozatát a pécsi gyilkos. Ám nem a törékeny, fiatal pszichológusnő az egyetlen áldozata a drog hatása alatt elkövetett erőszaknak, hiszen hazánkban és más országokban is egyre több olyan gyilkosság történik, ahol bestiális kegyetlenséggel támadnak ártatlanokra drogfüggő elkövetők.Dr. LifeKirabolta, majd visszatért, hogy megerőszakoljahttp://www.life.hu/drlife/20131227-kirabolta-majd-visszatert-hogy-megeroszakolja-aldozatat-joseph-innocent-mwaura.htmlA tizenkilenc éves rabló két nappal a betörése után tért vissza a helyszínre: időközben megkívánta a nő testét is.Dr. Life"Éhen fogsz dögleni nélkülem, te ribanc!" - Nóra mezítláb, fehérneműben menekült erőszakos férjétőlhttp://www.life.hu/drlife/20120312-mondj-nemet-a-csaladon-beluli-eroszakra.htmlMinden héten meghal egy nő Magyarországon, havonta egy gyermek a családon belüli erőszak következtében. Hogy miért vár a nő, miért nem lép ki időben a bántalmazó, esetleg a halálát is okozó gyilkos kapcsolatból? Válaszul álljon itt Nóra története, aki húsz év házasság után, klasszikus módon, mezítláb, fehérneműben menekült el tomboló férjétől.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.