Gáspár Laci anyukája megnyert egy csatát a rák ellen

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
anyuka vastagbélrák Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci kemoterápia lelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci - aki jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepel - édesanyja, Éva néni legyőzte a vastagbélrákot.

Amíg Gáspár Laci Dél-Afrikában a dzsungelben küzd, addig édesanyja a halálos kórral vette fel a harcot. Úgy tűnik, sikeresen: Éva néni daganata eltűnt, legutóbbi lelete is negatív lett – tudta meg a Vasárnapi Blikk.

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

Az énekes édesanyjánál jó két és fél évvel ezelőtt diagnosztizáltak vastagbélrákot. Megműtötték, de úgy hírlett, újabb operációk várnak rá, mert a fél oldala lebénult. Alávetette magát a kemoterápiának, és úgy tűnik, legyőzte a rettegett kórt.

„Most van egy kis lázam, mert megfáztam, de ami a rákot illeti, szerencsére már teljesen jól vagyok. Azóta túlestem egy kemoterápiás kezelésen. Kimerítő volt, de meg lett az eredménye. Hivatalosan is megerősítették az orvosok, hogy nincs semmilyen daganatom. Túl vagyok a rákon"- mesélte boldogan a lapnak Éva néni, aki hozzátette, tisztában van azzal, hogy még nem telt le a kritikus öt év, ami a daganatos betegeknél mérvadó a teljes gyógyulást illetően. Épp ezért mindent megtesz, hogy a későbbiekben se legyen semmi gond.

Gáspár Laci biztosan nagyon örül majd ennek a hírnek, ha hazajön Afrikából.

Elhagyhatta az intenzív osztályt Hajdú B. Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20141020-hajdu-b-istvan-sportriporter-elhagyhatta-a-korhaz-intenziv-osztalyat-szivinfarktusa-utan.htmlA népszerű sportriportert szívinfarktussal vitték kórházba vasárnap, miután egy focimeccs közben rosszul lett. Megműtötték, már jobban van, elhagyhatta az intenzív osztályt is – tudta meg a Life.hu. Dr. LifeMTI/Földi ImreHason fekve alszol? Hamarabb leszel ráncoshttp://www.life.hu/drlife/20141018-hetkoznapi-szokasok-amik-oregitik-a-bort-es-hamarabb-leszek-toluk-rancos.htmlAzt tudjuk, hogy a dohányzás tönkreteszi a bőrt.Azonban vannak ennél sokkal hétköznapibb mozzanatok, amelyekkel szabotálhatod a szépségedet! Összegyűjtöttünk néhány rossz szokást, amelyektől hamarabb megjelennek a ráncok.Dr. Life--A Facebookon keres vesét egy háromgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20141019-a-facebookon-keres-veset-emma-o-regan-a-haromgyermekes-edesanya.htmlHarmadik babája megszületése után - 24 évesen - derült ki Emma O''Reganről, hogy valami gond van a veséjével. Ám az orvosa nem ítélte vészesnek a helyzetet, így csak három év múlva derült ki, hogy mégis nagy a baj. Olyannyira, hogy a fiatal nő most vesedonort keres a Facebookon: minden vágya, hogy a karácsonyt az otthonában tölthesse családjával. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.