Súlyos betegség gyötri Oszter Sándort

Forrás: MTI/Beliczay László -
láz vadászat Lyme-kór kín fájdalom kullancs Oszter Sándor súlyos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiújult az évekkel ezelőtti Lyme-kóros megbetegedése Oszter Sándornak. A színész borzalmas kínokat élt át a magas lázzal és izomfájdalommal járó betegség alatt.

Oszter Sándorra ebben az évben rájár a rúd. Ahogy a Life.hu is megírta, év elején egy falnak ütközött és 700 ezres kárt okozott. A 65 éves színészre a kellemetlen ügy után most Lyme-kórral küzd: vadászat közben szedett össze egy kullancsot. Amikor a színész kiszedte magából az állatot, akkor még nem gondolta, hogy az évekkel ezelőtti fertőzése megismétlődhet – írja a Story.

Forrás: MTI/Beliczay László

Nem csak a kullancs okozhat Lyme-kórt!

Bár a Lyme-kórt kullancsok terjesztik, azzal érdemes tisztában lenni, hogy nem csak a kullancsok csípése okozhat fertőzést. A Life.hu videójából többet is megtudhatsz a betegségről!

„Szerencse a szerencsétlenségben, hogy hamar észrevettem a bajt, mert évekkel ezelőtt már kigyógyultam a Lyme-kórból. Utálok panaszkodni, de rettenetes a folyamatos kín. Olykor felkelni is nehezemre esett, ráadásul tudom, hogy hetekig, hónapokig is eltarthat a gyógyulás" – magyarázta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.