Egy-három év múlva jöhet rendbe Michael Schumacher

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys -
Corinna Schumacher Forma-1 felépülés Michael Schumacher baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden a legnagyobb rendben halad a hétszeres világbajnok felépülésében -  ezt mondta a pilótáról Jean-Francois Payen, aki öt és fél hónapon át kezelte őt a grenoble-i klinikán.

Payen svájci otthonában látogatta meg a Schumacher családot. Az orvos Michael ébredése óta szoros kapcsolatot tart fenn korábbi betegével - tájékoztat az RTL.

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys

Az intenzív osztály vezetője elmondta, hogy Michael otthonában a lehető legjobb körülményeket teremtették meg ahhoz, hogy tökéletesen felépülhessen, de ezt nem szabad sürgetni. „Agysérülés után szakaszokra kell osztani a felépülést" - nyilatkozta Jean-Francois Payen, aki azt is elmondta, hogy a lábadozás egy, de akár három évig is eltarthat.

Csak kamu volt, hogy ébredezik:

Kacsa volt az a legutóbbi hír, miszerint Schumacher fia egy francia riporternek nyilatkozott apja állapotáról. Például arról, hogy lassan ébredezik az egykori Forma-1-es pilóta. Jean-Louis Moncet, az Auto Plus és a Canal+ újságírója és munkatársa Twitteren jelezte, hogy elég volt az álhírekből. Az erről szóló cikket itt érheted el.
Csak kamu volt, hogy lassan ébredezik Schumacherhttp://www.life.hu/news/20141015-alhir-volt-hogy-michael-schumacher-lassan-ebredezik-a-francia-ujsagiro-tisztazta-a-helyzetet.htmlTagadja a francia riporter, hogy Michael Schumacher fia korábban azt mondta neki, apja lassan ébredezik. Az újságíró szerint ez csak álhír.News--Schumacher fia: „nagyon lassan ébredezik apa"http://www.life.hu/news/20141013-michael-schumacher-fia-szerint-nagyon-lassan-ebredezik-edesapja.htmlMár februárban felmerült, hogy a sisakra szerelt kamera okozhatta Michael Schumacher fejsérüléseit, egy francia F1-riporter, Jean-Louis Moncet azt állítja, tényleg ez történt. Közben a pilóta fiától megtudta, lassan ébredezik Schumacher.News--Schumacher orvosa kezeli Bianchithttp://www.life.hu/drlife/20141008-jules-bianchi-forma-1-es-pilota-allapotat-michael-schumacher-orvosa-gerard-saillant-felugyeli.htmlA vasárnapi Forma-1-es futamon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi állapotát a hírek szerint Michael Schumacher egykori agyspecialistája, Gérard Saillant felügyeli.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.