Két évig játszotta, hogy kómában van - mindekit átvert a férfi?

Forrás: Wales News -
betegség vizsgálat kóma egészség csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig még az orvosok sem vették észre a kamukómát, iletve azt, hogy a "sérült" férfi valójában nagyon is jól van. Nem, hogy kómás állapot nem áll fenn, de se mozgásában, se beszédében nem állnak fenn akadályok. Egyszóval: nagyon is jól van a 47 éves Alan Knight.

A dél-walesi férfi persze egyedül nem tudta volna ennyi időn keresztül fenntartani a látszatot: a felesége, Helen Knight segített ebben. Sőt, a feleség volt az is, aki párja "elesett állapotára" való hivatkozással számos esetben írt segítségkérő - segélykérő levelet a helyi önkormányzatnak, ismerősöknek.

Forrás: Wales News

Többek között azt állította, hogy a férje ágyhoz kötött beteg, aki csupán a szeme hunyorításával képes kommunikálni. Ehhez képest azon buktak le, hogy a "kómában fekvő" férjével vidáman vásárolt egy nagyáruházban - és erről felvételek készültek, illetve, hogy még családi nyaraláson is részt vettek. Természetesen együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.