Összes koncertjét le kellett mondania Kállay-Saunders Andrásnak

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
betegség lemondás némaság hangszál koncert egészség Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, hogy egy betegség miatt kórházba került, ahol kiderült, nagyon betegek a hangszálai.

Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég András bejelentette, a következő Eurovíziós Dalfesztiválon nem indul. Az élet pedig azt igazolta, az énekes jól döntött. Ugyanis András az elkövetkezendő hetekben egy szót sem szólhat, némasági fogadalmat tett, hogy óvja hangszálait és minél előbb meggyógyuljon.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Kedden a koncertem után nagyon beteg lettem és kórházba kerültem. Azt mondhatom, hogy szerencsém van, hogy így alakult, mert miközben kezeltek, megnézték a torkomat is. Olyan állapotban voltak/vannak a hangszálaim, hogy ha nem vették volna észre, akkor nagy baj lehetett volna a jövőben. Bocsánat, de le kell mondanom minden fellépést és interjút a következő két hétre, mert nem szabad beszélnem. Ebből az egészből azt tanultam, hogy énekesként tudnom kell pihenni, mert más nem fog soha figyelni az egészségemre" – írta közösségi oldalán András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.