Meggyilkolták a mexikói diákokat - vallott a bűnbanda

Illusztráció -
gyilkosság halál erőszak Mexico
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTI adta hírül, hogy egy mexikói bűnbanda tagjai bevallották pénteken annak a 43 diáknak a brutális meggyilkolását, akiket hetek óta eltűntként tartottak nyilván a déli Guerrero szövetségi államban - jelentette be az ország igazságügy-minisztere.

A hírek szerint, miután meggyilkolták a diákokat, holttestüket elégették egy szeméttelep mellett, és egy folyóba dobták.

Illusztráció


Jesus Murillo Karam elmondta, hogy megtalálták a holttestek egyes maradványait, de nagyon nehéz lesz azonosítani az áldozatokat. Amíg ez meg nem történik, addig továbbra is eltűntként tartják nyilván a diákokat.

Zombivá válnak a drogtól - Egyre több a kábítószer hatása alatt elkövetett gyilkosság (18+)http://www.life.hu/drlife/20120724-egyre-tobb-a-kabitoszer-hatasa-alatt-elkovetett-gyilkossag.htmlDrog és alkohol hatása alatt állt, amikor megtámadta, majd brutális kegyetlenséggel megfojtotta áldozatát a pécsi gyilkos. Ám nem a törékeny, fiatal pszichológusnő az egyetlen áldozata a drog hatása alatt elkövetett erőszaknak, hiszen hazánkban és más országokban is egyre több olyan gyilkosság történik, ahol bestiális kegyetlenséggel támadnak ártatlanokra drogfüggő elkövetők.Dr. LifeNaponta 20 órát zuhanyzott, amibe belehalt - a szülőket gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/drlife/20110209-belehalt-a-zuhanyzasba-a-szuloket-gyilkossaggal-vadoljak.htmlŐrizetbe vették és emberöléssel vádolják azt az idős házaspárt, akinek lánya kényszerbetegsége folytán naponta 20 órát töltött a zuhany alatt.Dr. LifeMegtalálták azt a férfit, aki öngyilkosságba kergetett egy 15 éves lánythttp://www.life.hu/drlife/20121019-megtalalta-azt-a-ferfit-az-anonymous-hackercsoport-aki-ongyilkossagba.htmlA 15 éves Amanda Todd október 10-én öngyilkos lett, miután egy internetes videóban beszámolt róla, hogy egy ismeretlen férfi visszaélt a melleiről készített fényképpel, és azóta minden barátja elfordult tőle, az élete pedig valóságos pokollá változott.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.