Dokumentumfilm készült a kenus legendáról, Kolonics Györgyről

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
dokumentumfilm szívderítő szívmegállás Kolonics György legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész estés dokumentumfilm készült a hat évvel ezelőtt tragikus körülmények között, edzés közben, valószínűleg szívmegállás miatt elhunyt kenus legendáról, Kolonics Györgyről.

Zentai Nóra író és Varga András rendező szándéka szerint a film méltó emléket állít a kétszeres olimpiai bajnoknak. Az "...És az ég a vízre ráhajolt..." című dokumentumfilmet a közmédia karácsonykor mutatja be. A filmről bővebben a Szívderítő.hu oldalán olvashatsz.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Hirtelen szívmegállások:

Fiatal, életerős sportolók csuklanak össze edzés vagy meccs közben, és sokszor az orvosi segítség ellenére is életüket vesztik. A szakorvosok által egyszerűen tömeggyilkosnak keresztelt hirtelen szívhalál sok magyar sportembert is utolért már, ezért korábban a Life.hu egy kardiológus szakembert kérdezett, milyen okai lehetnek a hirtelen szívmegállás miatt bekövetkező halálnak, amely olyan sok legendát méltatlanul fiatalon ragadott el az élők sorából. Cikkünket itt érheted el.
4 imádott élelmiszer, ami megrövidíti az életedhttp://www.life.hu/drlife/20141117-megroviditi-az-eleted-az-alkohol-a-voros-husok-a-szensavas-uditoital-es-a-huskeszitmenyek.htmlA hosszú élet titkát sokan szeretnék kideríteni, ám még mindig nem lehet tudni, hogy egyesek miért élnek akár 100 évig is. Egy dolog azonban biztosan szerepet játszik a hosszú életben: az egészséges étkezés.Dr. Life--Sütő Enikő a vegetáriánus étkezésre esküszikhttp://www.life.hu/drlife/20141115-suto-eniko-a-vegetarianus-etkezesre-eskuszik.htmlSütő Enikő nem titkolja, hogy korábban húst evett hússal, de aztán megváltoztatta a gondolkodásmódját.Dr. LifeOrigoRezgő csontokkal lépett színre Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20141115-angelina-jolie-rezgo-csontokkal-lepett-szinre-californiaban-a-hollywood-film-awards-dijatadon.htmlHol van már az a nőiesen izmos lány, akinek formás alakját a Tomb Raider című filmben nők milliói irigyelték? Kérdeztük 2011-ben, amikor először szemet szúrt, hogy nagyon gyorsan fogy Angelina Jolie.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.