Esztergályos Cecília műtét színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje kínlódik a színésznő: korábban úgy gondolta, elég lesz a mozgás és a gyógyszerek, mostanra azonban kiderült, ahhoz, hogy jobban legyen, sajnos meg kell műteni. 

Esztergályos Cecília szinte beleőrül a fájdalomba: a csigolyái összecsúsztak, a csípője elkopott, nehezen tud csak járni. A Bors szerint a műtéttel már nem lehet tovább várni, így a jövő hónapban csípőprotézist kap a színésznő.

Forrás: Life.hu

Cecília babonából még nem akar nyilatkozni, de azt elmondta a napilapnak, hogy január végén játszik megint, és addig is lesz még 5 fellépése. Oláh Yetti, a színház sajtósa azt a tájékoztatást adta, hogy mivel a művésznő jóelőre szólt, a műsortervet úgy egyeztették, hogy ne kelljen őt helyettesíteni. ,,A művésznő január végén már játszani szeretne, mi is így számolunk vele, és nagyon várjuk vissza" – tette hozzá Orosz Dániel marketingvezető.

Hogyan csillapítsd hatékonyan a lázat megfázás esetén?http://www.life.hu/drlife/20141021-lazcsillapitas-natha-eseten.htmlAmint feljebb csusszan a hőmérő higanyszála, mindenki azonnal a lázcsillapításra gondol. Pedig a láz segít a szervezetnek bizonyos fertőző betegségek leküzdésében, méghozzá azzal, hogy meggátolja azon kórokozók továbbszaporodását, amelyek a szokásos hőmérsékleten érzik jól magukat. Mikor is kell tehát levinned a lázad? És ami még fontosabb, pontosan mivel?Dr. Life--Dokumentumfilm készült a kenus legendáról, Kolonics Györgyrőlhttp://www.life.hu/drlife/20141120-kolonics-gyorgy-kenusrol-egesz-estes-dokumentumfilm-keszult.htmlEgész estés dokumentumfilm készült a hat évvel ezelőtt tragikus körülmények között, edzés közben, valószínűleg szívmegállás miatt elhunyt kenus legendáról, Kolonics Györgyről.Dr. Life--Beteg vagy, de nem tudod, mi az oka? Irány a fogorvos!http://www.life.hu/drlife/20140909-a-fogbetegsegek-sulyos-gyulladasokat-okozhatnak-a-szervezetben.htmlSzámos betegség okát mutathatja egy fogprobléma, ami egészen addig rejtve marad, amíg a fogorvosod ki nem deríti, hogy góctünetről van szó. A helyzet némileg fordítva is igaz lehet, vagyis ha makacs és nehezen magyarázható panaszaid vannak, akkor lehet, hogy a szájüregben kell keresni a magyarázatot. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.