Császármetszés után trombózist kapott Epres Panni

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Epres Panni császármetszés trombózis szülés Benedek Tibor napidoktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Egy darabig nem is tudtam, hogy bármi probléma van. Vasárnap született a kisfiam és pénteken mehettem haza a kórházból, mert császárral szültem. Amikor mentem hazafelé, már elkezdett fájni a lábam, a bal vádlim. Hívtam az orvosom" - kezdi történetét Epres Panni.

"A doki tanácsolta, hogy igyak kalciumot és magnéziumot, ha nem segít, hívjam vissza. Szombat estig nem lett jobb, így vissza kellett mennem a kórházba: ekkor derült ki, hogy trombózisom van..."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Benedek Tibor párjának ekkor már bent is kellett maradnia a kórházban. Ez egy nagyon nehéz időszak volt a számára. "Ismét bent kellett lennem a kórházba, ahol elvették a kisfiamat és csak háromóránként hozták vissza megetetni. Akkor már nem is a lábam miatt aggódtam, inkább Mórért. Nagyon nehéz időszak volt egy egyhetes babával.

Utána fél évig kellett naponta kétszer heparint adnom be magamnak injekció formájában a combomba" - meséli Panni, akinek teljes történetét, hogy miképp élte meg ezt a traumát, és milyen maradandó nyomot hagyott mindez a testén, a Napidoktor.hu oldalán olvashatod el.

Dokumentumfilm készült a kenus legendáról, Kolonics Györgyrőlhttp://www.life.hu/drlife/20141120-kolonics-gyorgy-kenusrol-egesz-estes-dokumentumfilm-keszult.htmlEgész estés dokumentumfilm készült a hat évvel ezelőtt tragikus körülmények között, edzés közben, valószínűleg szívmegállás miatt elhunyt kenus legendáról, Kolonics Györgyről.Dr. Life--4 imádott élelmiszer, ami megrövidíti az életedhttp://www.life.hu/drlife/20141117-megroviditi-az-eleted-az-alkohol-a-voros-husok-a-szensavas-uditoital-es-a-huskeszitmenyek.htmlA hosszú élet titkát sokan szeretnék kideríteni, ám még mindig nem lehet tudni, hogy egyesek miért élnek akár 100 évig is. Egy dolog azonban biztosan szerepet játszik a hosszú életben: az egészséges étkezés.Dr. Life--Sütő Enikő a vegetáriánus étkezésre esküszikhttp://www.life.hu/drlife/20141115-suto-eniko-a-vegetarianus-etkezesre-eskuszik.htmlSütő Enikő nem titkolja, hogy korábban húst evett hússal, de aztán megváltoztatta a gondolkodásmódját.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.