Niki Lauda: "Schumacher fel fog épülni"

Forrás: AFP/Orlando Kissner -
síbaleset Niki Lauda Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatvanötéves egykor Forma-1-pilóta hisz Michael gyógyulásában. 

A minap Philippe Streiff egykori Forma-1-es versenyző - aki egy baleset miatt kerekesszékben él, - arról beszélt, hogy Schumacher tolószékbe kényszerült, lebénult és nem beszél. Most Niki Lauda - akinek szintén egy súlyos baleset után kellett talpra állnia - , a 65 éves egykori Forma 1-es pilóta, Niki Lauda a Promiflash-nek nyilatkozott Schumacher állapotáról, vagy legalábbis arról, ahogyan ő látja. „Az teljesen egyértelmű, hogy mindent meg fog tenni a felépülés érdekében. A baleset hihetetlen pech volt… Schumacher, aki évtizedeken át autóversenyző volt, síelés közben szenved balesetet… Ez sajnos megtörtént. Nevezhetjük sorsnak, de ezen túl kell jutnia” - jelentette ki bizakodóan.

Forrás: AFP/Orlando Kissner

Tolószékbe került és nem tud beszélni Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20141119-michael-schumacher-toloszekbe-kenyszerult-es-nem-tud-beszelni-philippe-streiff-volt-forma-1.htmlPhilippe Streiff egykori Forma-1-es versenyző, aki egy baleset miatt kerekesszékben él, azt mondta, Schumacher tolószékbe kényszerült. Korábban Jules Bianchi állapotáról is nyilatkozott.Dr. Life--Életműdíjat kapott Schumacher – Könnyezve köszöntötte őt Vettelhttp://www.life.hu/news/20141114-michael-schumacher-eletmudijat-kapott-sebastian-vettel-konnyezve-koszontotte-ot-beszedeben.htmlCsütörtök este, Schumacher távollétében adták át a súlyos síbalesetet szenvedett sportoló elismerését. Vettel elcsukló hangon mondott beszédet érte.News--Schumacher felesége reméli, hogy jövőre már tolókocsiban ülhet a sportolóhttp://www.life.hu/news/20141105-michael-schumacher-neje-corinna-remeli-jovo-nyarra-megerosodik-a-sportolo-es-tolokocsiban-tud-ulni.htmlMichael Schumacher svájci otthonában gyógyul. Különféle ereklyék segítik ebben, felesége, Corinna pedig minden apró változásnak örül és reméli, jövőre férje már képes lesz tolószékben ülni.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.