Újra kórházba került Bódi Guszti

Forrás: facebook/Bódi Margó -
Bódi Guszti Bódi Margó kórház szívpanasz szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét rakoncátlankodik Bódi Guszti szíve, akit felesége, Margó cipelt a kórházba, hogy rávegye, vizsgáltassa ki magát.

Ahogy a Life.hu is megírta , év elején a Bódi család már bevonult egy szanatóriumba, hogy Margó feltöltődjön és kipihenje magát. Sőt a házaspár a dohányzásról is leszokott, hogy ne károsítsák az egészségüket. Margó azonban rosszat sejtett és ráparancsolt urára, hogy vizsgáltassa ki magát. Nem véletlenül aggódik, hiszen korábban Guszti már átesett egy szívinfarktuson.

Forrás: facebook/Bódi Margó

„Sziasztok! Újra Nógrádgárdonyban. Nagy nehezen rábeszéltem a Bódit, hogy menjünk vizsgálatra, erősködött, hogy vele minden rendben van. Kiderült, hogy mégsem. Több vizsgálaton kell részt vennie" – írta közösségi oldalán Margó.

Jobbulást kívánunk neki!

Ezt is elértük! Nem dohányoznak a fül-orr-gégészeti klinika orvosaihttp://www.life.hu/drlife/20141124-nem-dohanyoznak-a-ful-orr-gegeszeti-klinika-orvosai.html"Egy orvos sem dohányzik már a Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikáján, mindezt tíz év alatt érték el. Volt, aki leszokott, az új kollégák közül pedig napi szinten senki nem dohányzik" – mondja dr. Noszek László főorvos.Dr. Life--Sabine Kehm: Javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/drlife/20141123-michael-schumacher-allapota-javult-sabine-kehm-szovivo-szerint.htmlA körülményekhez képest javult Michael Schumacher állapota - nyilatkozta a Sabine Kehm a német RTL televíziónak adott interjújában.Dr. Life--Császármetszés után trombózist kapott Epres Pannihttp://www.life.hu/drlife/20141122-epres-panni-csaszarmetszes-utan-trombozist-benedek-tibor-felesege.html"Egy darabig nem is tudtam, hogy bármi probléma van. Vasárnap született a kisfiam és pénteken mehettem haza a kórházból, mert császárral szültem. Amikor mentem hazafelé, már elkezdett fájni a lábam, a bal vádlim. Hívtam az orvosom" - kezdi történetét Epres Panni.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.