Csoda történt: Czeizel Endre a halál torkából jött vissza

halál leukémia csoda rákbetegség kemoterápia Czeizel Endre gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnt, a híres orvosprofesszort legyőzi a rák, a kemoterápiás kezelés után azonban megtörtént a csoda.

Ahogy a Life.hu is megírta, Czeizel Endre hónapokig a kórházban küzdött az életéért. A világhírű tudós tavaly tudta meg, hogy leukémiás, majd a betegség egy évre rá kiújult, így ismét kemoterápiás kezelésnek vetették alá. A nagybeteg orvost mesterségesen táplálták és életben tartották, amikor csoda történt, és a csontveleje elkezdett sejteket termelni. Már otthon van, sétál és hízott 7 kilót – írja a Best.

Forrás: Youtube

„Eddig ateista voltam, de elkezdtem hinni a Mindenható Istenben. Úgy tűnik, a Jóisten most még nem engedett elmenni. A betegség 2013 maáusában tört rám. Aztán idén májusban megint éreztem, hogy gyenge vagyok, nincs étvágyam, ekkor kiújult a betegségem. Augusztusban nagyon rossz állapotba kerültem, megkezdődött a kemoterápia. Lelkileg felkészültem rá, hogy elmegyek, a csontvelőm elkezdett dolgozni. Most ismét jól érzem magam, de azért persze kicsit szorongok, vajon meddig lesz ez így" – mesélte Czeizel Endre, aki nemrég egy videoüzenetben őszintén vallott arról, élete legnagyobb eredeményei romokban hevernek.

Kiderült, hogy miért halnak korábban a férfiak, mint a nőkhttp://www.life.hu/drlife/20141127-szivderito-kiderult-hogy-miert-halnak-meg-elobb-a-ferfiak-mint-a-nok.htmlBár négy százalékkal több fiú születik, a 60 évesek között már túlnyomó többségben vannak a nők. De míg a férfiak egészségesebbnek vallják magukat, és több nőnél diagnosztizálnak krónikus betegséget, mégis több férfi hal bele a krónikus megbetegedésekbe. De mi lehet ennek az oka?Dr. Life--Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb lézeres szemműtét?http://www.life.hu/drlife/hirdetes/20141127-miert-a-sasszemkezeles-a-legnepszerubb-lezeres-szemmutet.htmlMagyarországon eddig körülbelül 100.000 lézeres szemműtétet végeztek, ebből több mint 70.000 kezelést Sasszem eljárással. 10-ből 7-en a Sasszemkezelést választják. Miért?HirdetésÚjra kórházba került Bódi Gusztihttp://www.life.hu/drlife/20141125-bodi-guszti-zenesz-ismet-korhazba-kerult-kivizsgaljak-mert-rendetlenkedik-a-szive.htmlIsmét rakoncátlankodik Bódi Guszti szíve, akit felesége, Margó cipelt a kórházba, hogy rávegye, vizsgáltassa ki magát.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.