Esélyed van a rákra? Már megvásárolható a teszt, amivel szűrheted

Forrás: Thinkstock -
nyál kopaszság vizsgálat Google teszt rák (betegség) Alzheimer-kór minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kopaszodás mellett akár a rák kialakulását is előre megjósolhatja a Google társvállalatának egyik találmánya. Így azt is megtudhatod, hogy milyen betegségekkel számolhatsz a jövőben.

Egy Google-fedezetű cég olyan forradalmian új tesztet fejlesztett ki, amely még azt is elárulhatja, hogy fennáll-e az Alzheimer-kór, vagy akár a rák kialakulásának veszélye a szervezetedben. A tesztet most dobták piacra Angliában 125 fontért, viszont Amerikában már a boltokban is kapható – írja a brit Telegraph.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A nyálteszten, ahol a vevőknek egy kémcsőbe kell beleköpniük, több mint 100 genetikai információt néznek át, hogy megállapítsák, mennyire valószínűek a különböző elváltozások a szervezetben. Emellett azt is megjósolhatja, mennyire valószínű, hogy valaki megkopaszodik, hogy szeretni fogja-e a kávét, vagy például melyik mozgástípusok a legmegfelelőbbek a számára.

A nyálmintákat a cégnek postázzák, ahol a szakemberek körülbelül 4-6 héten keresztül vizsgálják át azokat, majd egy részletes elemzést küldenek vissza a vevőnek. Amerika Közegészségügyi Hatósága, valamint az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Igazgatás is megtiltotta, hogy a cég megjósolja az emberek jövőbeni egészségügyi állapotát, de még nem sikerült bebizonyítaniuk vajon a tesztek pontos információkkal szolgálnak-e. A kritikusok is arra figyelmeztetnek, hogy mindenki jól gondolja meg, mielőtt a tesztet használná, hiszen semelyik teszt nem nyújthat 100%-os megbízhatóságot.

HPV - te tudod, melyik a gyilkos típus?http://www.life.hu/drlife/20141201-hpv-okai-tunetek-formai-variaciok.htmlA méhnyakrák az egyik vezető halálok a nőknél, pedig ennek nem kellene így lennie. Legfőbb kiváltó oka a magas kockázatú human papilloma vírus, amiről tudjuk, hogyan terjed, milyen típusai vannak és hogyan lehet megelőzni a megfertőződést.Dr. Life--Homeopátia - te milyen karakter vagy?http://www.life.hu/drlife/20141113-a-homeopati-holisztikus-modon-szemleli-az-embert-es-a-pszichologiaban-is-szerepe-van.htmlAgyunkban 10 trillió idegsejt vezérli gondolatainkat, érzelmeinket, érzékeinket. Az egyes sejtek, sejtcsoportok szerepe különböző, de egymástól függő és szinergikus komplex egységet alkotnak, melynek rendszerét szinte lehetetlen megérteni. A homeopátia, mely a testet és a lelket egységként látja és kezeli, módszerében nagy hangsúlyt fektet a lélek, a lelki tünetek megismerésére.Dr. Life--Neked is van már chat-nyakad? Így megy tönkre a gerinced, ha a mobilod felett görnyedszhttp://www.life.hu/drlife/20141128-a-mobilod-feletti-gornyedes-hatalmas-nyomast-jelent-a-gerincednek-igy-lehet-chat-nyakad.htmlA mobilunk feletti órákon át tartó roskadás akár 27 kilogrammnyi súlynak megfelelő nyomással terhelheti a nyakunkat – derítették ki a New York-i Gerinc Sebészeti és Rehabilitációs Központ kutatói.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.