Mi ez az őrület a "negyven" körül? Így készülj fel a negyedik ikszre

napidoktor D. Tóth Kriszta születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
D. Tóth Kriszta nemrég megjelent könyve egy negyven éves nőt mutat be, aki házasságban él, de még egyszer utoljára szeretné megtapasztalni a boldogságot. Kriszta is hamarosan betölti ezt a kort, amit már nagyon vár, hiszen kíváncsi, mi ez az őrület a "negyven" körül.

Kriszta szerint ebben a korban mindenképpen történik egy fizikai és lelki változás, hiszen egészen más ember néz vissza a tükörből. A könyvben is ezt dolgozza fel: a házasság nehézségeit, a boldogság megtalálásának feladatát, a közös jövő tervezgetését.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műsorvezető nagyon várja, hogy mi fog történni a negyedik X után. Erről a Napidoktor.hu videójában beszélt részletesebben.

Modellek 40 fölött is a csúcson:

Annak ellenére, hogy a modellek egyre fiatalabb korban lépnek először a kifutóra, és a huszonévesek már vén rókának számítanak a szakmában, a legendás manökenek negyven felett sem öregedtek ki. Nézd meg, hogy élik meg ezt az időszakot a világ legnagyobb dívái!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.