A Barátok közt színésznője, Mérai Katalin beteg gyermekeken segít

rtlklub.sajtoklub.tv -
Mérai Katalin Barátok közt Down-szindróma segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Down-szindrómás gyerekeken segít a Barátok közt Julija. Mérai Katalin már gyermekkorában elhatározta, ha lesz rá módja, másokon szeretne segíteni.

Kata kisfia koraszülött kisbabaként látta meg a napvilágot, ezért a színésznő a saját bőrén tapasztalta, milyen fontos a megelőzés, hogy ne történjen nagyobb baj – írja a hot!

rtlklub.sajtoklub.tv

„A fiam, Bálint egészségesen született, de koraszülött volt, ezért a korai fejlesztésben magam is érintett vagyok" – kezdte Kata, aki elmesélte, kapcsolata akkor kezdődött a Down Korai Fejlesztővel, amikor Domonkos Ági, az alapítvány vezetője megkérte, Kata segítsen olyan cukrászatot találni, ahol megsütnek egy 300 szeletes tortát a születésnapjukra.

„A közösségi oldalamon meghirdettem a kérést és óriási meglepetésemre az ország különböző pontjain elkezdtek sütni. A 36 tortánál szóltam, hogy köszönjük" – mosolygott Kata, aki azóta is, ahogy tudja, támogatja az alapítványt.

Ismerd fel a bajt!

A Life.hu cikkéből megtudhatod, milyen tünetei vannak a Down-szindrómának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.