Angelina Jolie otthon vakarózik: bárányhimlős lett

lemondás Unbroken Angelina Jolie bárányhimlő premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie bárányhimlős lett - kellemetlen betegsége miatt kénytelen volt lemondani filmje premierjét.

Angelina Jolie a következő napokban kénytelen lemondani új filmje, az Unbroken (Rendíthetetlen) premierjét és a hozzá kapcsolódó vörös szőnyeges eseményeket. Az Oscar-díjas színésznő ugyanis bárányhimlős lett - írja a Daily Mail. Erről videóban is üzent:

Ebben arról beszél, hogy pénteken derült ki, hogy bárányhimlője van. Így bármennyire is szeretne, a következő napokban nem tud ott lenni új filmje premierjén sem. Helyette otthon marad és vakarózik. „Egyszerűen nem hiszem el, de hát ilyen az élet" – mondta a rövid üzenetben Angie, akinek jobbulást kívánunk!

Fontos tudni, hogy a bárányhimlő fertőzés egészséges immunrendszerrel rendelkezők esetében sem minden esetben veszélytelen betegség. Szinte minden korcsoportban és élethelyzetben okozhat problémát. Kevesen tudják, hogy veszélyezteti a kismamák és magzatuk egészségét, továbbá esetenként súlyos idegrendszeri és légúti tünetekkel, májelégtelenséggel, baktériumok által keltett felülfertőződéssel járhat. Bár a gyermekkorban ritkábban jár komolyabb szövődménnyel, az újszülötteknél, tinédzsereknél, felnőtteknél a betegséglefolyása súlyosabb, akár halálos kimenetelű is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.