Kritikus állapotban van Buzánszky Jenő - fia ismét nyilatkozott

Fotó: Mudra László [origo] -
kritikus állapot műtét Buzánszky Jenő Aranycsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kritikus állapotban, továbbra is az intenzív osztályon ápolják Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás labdarúgóját, aki múlt pénteken került kórházba.

Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes sportembert pénteken meg is operálták. Ahogy a Life.hu is megírta, fia szombaton a fourfourtwo.hu magazin honlapjának úgy nyilatkozott, hogy édesapja az esztergomi kórházban fontos operáción esett át.

Fotó: Mudra László [origo]

Ifjabb Buzánszky Jenő kedden a portálnak azt mondta: édesapját továbbra is az intenzív osztályon ápolják, állapota több mint három nappal a műtét után is kritikus. Hozzátette: a család és a kórház továbbra is diszkréciót és megértést kér a szurkolóktól, a tisztelőktől, és ahogy érdemi változás áll be a volt válogatott játékos állapotában, tájékoztatják majd a közvéleményt.

A 89 éves Buzánszky Jenő a 60 éve világbajnoki ezüstérmet nyert válogatott egyetlen élő futballistája, a Nemzet Sportolója, és novemberben beválasztották a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületébe - írja az MTI.

Fel kell hagynia álmával az Éjjel-Nappal Budapest Vandájánakhttp://www.life.hu/drlife/20141216-ejjel-nappal-budapest-vandajat-muteni-kell-egy-korabbi-sportserules-miatt-veget-er-rudugro-karrierje.htmlAz Éjjel-nappal Budapest Vandáját egy korábbi sportsérülés miatt műteni kell, így előreláthatólag kénytelen lesz felhagyni nagy szerelmével, a rúdugrással.Dr. LifeKomoly baleset érte David Merlinit http://www.life.hu/drlife/20141215-david-merlini-egy-produkcioja-kozben-megserult-romaban.htmlDavid Merlini megsérült. A magyar szabadulóművész nemrég Rómában lépett fel, és az egyik bemutatóján történt meg a baj. Most pár hétig pihentetnie kell a lábát.Dr. LifeGábor Zsazsa nagyon beteg - sokkoló fotók jelentek meg rólahttp://www.life.hu/drlife/20141211-gabor-zsazsa-magyar-szarmazasu-szineszno-nagyon-beteg-nem-tud-beszelni-lanya-szerint-a-halalan-van.htmlGábor Zsazsáról sokkoló fotók jelentek meg egy külföldi lapban, amint a betegágyában fekszik. A színésznő a lánya szerint már a halálán van, mesterségesen táplálják.Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.