Dermesztő betörés - a kilencedik emeletről zuhant le a rabló

Forrás: AFP/Photononstop/Xavier Richer -
halál betörés család pszichológia rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemben lakó szomszédokat akarta kirabolni a "Pókembernek" is nevezett, már több betörést is elkövetett férfi. Az utolsó betörése azonban az életébe került - írta a Bors.

"Hajnali négykor arra ébredtünk, hogy kopognak az ajtón. Azt hittük, hogy a szomszéd zörög." - mondta el az a férfi, Krisztián, akinek lakását vasárnap, december 28.-án kora hajnalban szemelte ki magának E. Zoltán. Valószínűleg azt tesztelte, otthon van e a család.

Forrás: AFP/Photononstop/Xavier Richer

Miután úgy hitte, senki sincs otthon, újra próbálkozott, ekkor azonban már nem az ajtón kopogtatott, a kilencedik emeleti erkélyajtót rúgta be.

"Ordítottam, hogy takarodjon innen, mire egy hang visszakiabált, hogy előveszi a pisztolyt. Kinéztem, és láttam, hogy egy barna hajú, kerek arcú férfi két kézzel ka­pasz­ko­dik az erkély korlátján. Megijedhetett tőlem, és kívülről elkezdett visszamászni a tizedikre." - mesélte a lakás tulajdonosa.

Erre azonban nem került sor, a főleg készpénzre és ékszerekre ható betörő ugyanis a következő pillanatban a mélybe zuhant. Valószínűleg megcsúszhatott, és az életét vesztette.

Ők így válnak anyává? - Magzat és gyermekrablásra is vetemedhetnek a nőkhttp://www.life.hu/drlife/20140709-edesanyjuk-mehebol-raboltak-el-a-magzatokat.htmlAz anyaság utáni vágy olykor olyan erős, hogy képes átlépni az ésszerű gondolkodás, sőt nem egy esetben az épelméjűség határát is.Dr. Life--Rablás és gyújtogatás a brazil vereség utánhttp://www.life.hu/news/20140709-rablas-gyujtogatas-es-zaszloegetes-a-brazil-vereseg-utan-a-fociveben.htmlA világbajnokság történetének legnagyobb vereségét szenvedték el a brazilok a keddi Németország elleni meccsen. A szurkolók kifordultak magukból, több helyre kellett rendőri erősítést hívni.NewsOrigoMinden idők legszörnyűbb gyermekrablásai http://www.life.hu/csalad/20140403-madeleine-mccann-philomena-lee-minden-idok-legszornyubb-gyermekrablasai.htmlMárcius végén különleges videó jelent meg, melyben arra hívják fel a szülők figyelmét, hogy gyermekeik milyen könnyen elcsábíthatók, és elrabolhatók. A legnagyobb probléma, hogy a legtöbben azt hisszük, velünk ez nem történhet meg. A baj azonban bármikor bekövetkezhet. A Life.hu szomorú és különleges történetek gyűjtött össze.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.