Súlyos beteg Schuster Lóri - Rákkal harcol a P. Mobil frontembere

Forrás:Youtube -
betegség rák P. Mobil kemoterápia Schuster Lóránt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megelégelte a pletykákat Schuster Lóri. Elmondta, beteg, de felvette a küzdelmet a rákkal. Az orvosa maximum öt évet jósol neki, a zenész pedig bár színpadra egyelőre nem áll, a kezelések mellett is intézi a P. Mobil ügyes-bajos dolgait. 

Sokáig nem akart nyilatkozni a betegségéről, de most tiszta vizet öntött a pohárba a zenész. A Blikknek beszélt állapotáról és arról, hogy már elkezdte a kezeléseket, kihullott a haja, de jobban van.

Forrás:Youtube

"Nem egyszerű a dolog, mert egész életemben megszoktam, hogy pattogok, mint a pingponglabda, idén viszont elkezdtem rongylabdává változni. Tüdőgyulladás miatt világítottak belém márciusban, és gyanús foltokat láttak a májamon. De sajnos még ez volt a jó hír, mert vastagbéldaganatot is találtak. Megműtöttek, egy hétre rá pedig vénás májtrombózist kaptam" – mondta el a napilapnak Lóri, akit megműtöttek, most pedig kemoterápiás kezeléseket kap.

A zenész betegen is összetartotta a P. Mobil ügyeit, persze színpadra egyelőre nem állhat. "Nem tudom, ott lehetek-e a koncerteken, ki vagyok szolgáltatva az állapotomnak, és még kérdéses, operálható leszek-e. Az onkológus szerint még akár öt évig is élhetek. Nem akarom, hogy sajnáljanak! Lelkileg és agyilag sincsen semmi bajom, a betegségemet pedig nem szégyellem, hiszen ezek a rossz sejtek mindig is itt voltak bennem, csak a lázadásuk vette kezdetét 2014-ben. Akasszuk össze a bajszunkat, ám legyen! A bajszom még megvan, és azt nem adom!" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.