Angelina Jolie már jól van – Először jelent meg nyilvánosság előtt

Forrás: Northfoto -
betegség Shiloh Jolie-Pitt videóüzenet Zahara Los Angeles Unbroken Angelina Jolie bárányhimlő gyógyulás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő néhány hete egy videoüzenetben adta a nagyérdemű tudtára, hogy bárányhimlős lett. A legfrissebb fotók tanúsága szerint úgy tűnik, már jobban van.

Felgyógyult a bárányhimlőjéből Angelina Jolie. Az éppen rendezői babérokra törő színésznő december közepén egy videoüzenetben kért elnézést azért, amiért kénytelen lemondani betegsége miatt legújabb filmje, az Unbroken premierjeit.

Forrás: Northfoto

A Brad Pitt feleségéről készült képek tanúsága szerint azonban úgy tűnik, Angelina már makkegészséges: az Oscar-díjas színésznőt két lányával, Zaharával és Shiloh-val kapták lencsevégre egy Los Angeles-i kiruccanásukon.

Így védd ki a bárányhimlő nyomait!

Egy-két masszív pattanás, égési sérülés vagy bárányhimlős pötty sokszor maradandó, zavaró hegeket hagyhat maga után. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a legeredményesebb kezeléseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.