Hujber Ferenc betegség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még mindig az intenzív osztályon ápolják, mostanra magához tért Hujber Feri. 
A színész szilveszterkor került a Nyírő Gyula kórházba, ahol nagyon rossz állapotban volt. Felesége, Cynthia most elárulta, már jobban van a párja, magához tért, de még vár rá néhány kardiológiai vizsgálat. ,,Reméljük, hogy pár napon belül kikerül az intenzív osztályról, sőt talán a jövő héten már haza is jöhet" – mesélte Cynthia a Blikknek.
Forrás: TV2

A színész felesége szerint a rosszullétet a kimerültség, a stressz, a legyengült immunrendszer és a szívproblémák okozhatták. ,,Ferinek emellett nagyon magas a vérnyomása, amit ezek szerint elhanyagolt. Ezért is lesz szükség a további szív-és érrendszeri vizsgálatokra, mert be kell állítani a normális vérnyomást...Nem gondolom magam erősebbnek, mint más anyuka, de ilyenkor nincs idő keseregni. Krízishelyzetben ösztönösen állok két lábon és mindent megteszek, ami csak tőlem telik."
Cynthia azt is elárulta, férje hetekig küzdött vírusos torokgyulladással, antibiotikumot szedett, fellépéseit azonban nem mondta le. A túlhajszoltság pedig valószínűleg nem maradhatott büntetlenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.