Atyaég! Nagyon elrontották a celeblány szájplasztikáját

Forrás: Twitter -
plasztikai műtét Farrah Abraham kép Twitter fotó korrekciós műtét pornófilm száj valóságshow ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár Twitteren mutatta meg balul sikerült szájplasztikáját. Azért a humorérzékét még sikerült megőriznie.

Számtalan korrekciós műtéten túl Farrah Abraham semmi szégyellnivalót nem talál abban, ha legújabb plasztikai műtétjével sokkolja a közönséget.

Forrás: Twitter

Akiknek összejött - és akiknek nem

Hollywood lányai jól tudják, hogy egy-egy jól irányzott plasztikai műtét akár egyet jelenthet egy felfelé ívelő karrierrel, míg egy balul sikerült operáció akár a végét is jelentheti pályafutásuknak. A Life.hu korábban ITT mutatta meg, melyek voltak a legjobb és a legrosszabb sztárplasztikák.
Plasztikáztatná az arcát Hódi Pamela http://www.life.hu/bulvar/20141202-hodi-pamela-a-fem3-musorvezetoje-arcplasztikai-mutetet-tervez.html Berki Krisztián exe, Hódi Pamela egy plasztikai sebésznek elárulta: felmerült benne, hogy kés alá fekszik... TV + Bulvár Kis híján belehalt a műtétbe a férfi, aki élő babát plasztikáztatott magából http://www.life.hu/drlife/20141118-rodrigo-alves-kis-hijan-belehalt-egy-plasztikai-mutetbe-hogy-ugy-nezhessen-ki-mint-ken-baba.html Rodrigo Alves 10 év alatt 12 plasztikai műtéten esett át, hogy úgy nézhessen ki, mint Ken. Dr. Life -- Levágatta a haját a plasztikagyanús Jessica Simpson http://www.life.hu/trend/20141027-jessica-simpson-levagatta-a-hajat-es-valoszinuleg-ajakplasztikaja-is-volt.html Új haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.